Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές για Χέιζ (vids)

Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές για Χέιζ (vids)

Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές για Χέιζ (vids)
Ο Παναθηναϊκός άρχισε να εντείνει τις προσπάθειες προκειμένου να «κλείσει» και τον Νάιτζελ Χέιζ ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά το «διαζύγιο» με τον Μάριο Χεζόνια, στον Παναθηναϊκό άρχισαν να ενεργοποιούν το «plan b» προκειμένου να καλύψουν και τη δεύτερη θέση στο «τέσσερα». Ύστερα από την απόκτηση του Οκάρο Ουάιτ, οι «πράσινοι» έχουν στραφεί στον Νάιτζελ Χέιζ, αν και η περίπτωσή του μόνο... εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Τις τελευταίες ώρες ωστόσο βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, έχοντας ξεκινήσει τις συζητήσεις προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» της συμφωνίας. Βέβαια ο Χέιζ έχει πάντα στο μυαλό του το ΝΒΑ, κάτι που -εκ των πραγμάτων- δυσκολεύει το έργο των «πρασίνων».

Παρόλα αυτά έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον προκειμένου να τον αποκτήσουν, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Το σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρης Πρίφτης θα ήθελε τον Χέιζ στο «πράσινο» ρόστερ την ερχόμενη σεζόν ώστε με αυτόν τον τρόπο να «γεμίσει» τις θέσεις του πάουερ φόργουορντ.

Από εκεί και πέρα το δεύτερο θέμα που υπάρχει σε εκκρεμότητα είναι αυτό του point guard, αλλά όσο ο Τι Τζέι Μπρέι παραμένει στον Παναθηναϊκό, άλλο τόσο δεν μπορεί να προχωρήσει καμία άλλη περίπτωση (σ.σ. όπως για παράδειγμα του Νέιτ Ουόλτερς). Μέχρι στιγμής επικρατεί στασιμότητα όσον αφορά τον Αμερικανό γκαρντ και τη πιθανότητα να υπάρξει ενδιαφέρον από άλλη ευρωπαϊκή ομάδα προκειμένου να... μπορέσει να αποδεσμευτεί.