Παναθηναϊκός: Επίσημα Παπαπέτρου διετίας! (vid)

Παναθηναϊκός: Επίσημα Παπαπέτρου διετίας! (vid)

Παναθηναϊκός: Επίσημα Παπαπέτρου διετίας! (vid)
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου παρέμεινε στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια, με την «πράσινη» ΚΑΕ να ανακοινώνει και επίσημα την ανανέωση έως το 2023!

Το μόνο που έμενε για να επισημοποιηθεί η παραμονή του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό ήταν η ανακοίνωση της ΚΑΕ! Όπερ και εγένετο!

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν αρχικά μέσω των social media την παραμονή του αρχηγού της ομάδα στο «τριφύλλι» έως και το καλοκαίρι του 2023!

Το χρονικός μίας προαναγγελθείσας παραμονής έλαβε τέλος, με τον 27χρονο φόργουορντ να συνεχίζει στους «πράσινους» για δύο ακόμη χρόνια.

Βέβαια στο συμβόλαιό του υπάρχει NBA out σε περίπτωση που βρει ομάδα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Η οψιόν ισχύει από αυτό το καλοκαίρι, ενώ θα υπάρχει και μετά το τέλος της σεζόν 2020-21. Βέβαια εάν μια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Παπαπέτρου θα πρέπει να καταβάλλει στους «πράσινους» ένα ποσό που φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο Παπαπέτρου προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχοντας 12,1 πόντους κατά μέσο όρο, 4,1 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ σε 27 ματς της EuroLeague ανά 31 λεπτά συμμετοχής με 43% στα δίποντα, 36% στα τρίποντα και 73% στις βολές.