Παναθηναϊκός: Προβάρει τα πράσινα ο Φλόιντ! (vids)

Παναθηναϊκός: Προβάρει τα πράσινα ο Φλόιντ! (vids)

Παναθηναϊκός: Προβάρει τα πράσινα ο Φλόιντ! (vids)
O Τζεχάιβ Φλόιντ συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και θα αποτελέσει τον σέντερ που θα έρχεται πίσω από τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο Αμερικανός σέντερ θα αποτελέσει τον επόμενο παίκτη που θα πάρει θέση στο «πράσινο» ρόστερ μετά τον Κέντρικ Πέρι και την ανανέωση του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Μετά την εξαιρετική παρουσία του στο πρωτάθλημα Ισραήλ με τη φανέλα της Γκιλμπόα, ο Τζεχάιβ Φλόιντ θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΟΑΚΑ και στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 1+1 χρόνια!

Πρόκειται για έναν «εκρηκτικό» σέντερ, ιδιαίτερα αθλητικό με έφεση στην άμυνα (κυρίως πάνω από τη στεφάνη ως rim protector) ο οποίος είναι... γνώριμος των ελληνικών παρκέ καθώς έχει αγωνιστεί σε Λάρισα και Προμηθέα Πάτρας! Μαζί με τον Γιώργο Παπαγιάννη θα «συνθέσει» τη frontline της ομάδας, ενώ είναι δεδομένο το ενδιαφέρον που υπάρχει και για τον Βασίλη Καββαδά ως 3ος σέντερ.

Ο Φλόιντ πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν στο Ισραήλ με την Γκιλμπόα σημειώνοντας 11.4 πόντους, 7.4 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1.7 μπλοκ μ.ό. στην ισραηλίτικη Winner League. Ήταν ο πρώτος μπλοκέρ στην Basket League το 2020 με 2.2 κοψίματα μ.ό. και την ισραηλίτικη λίγκα το 2021 ενώ ήταν μέλος του Προμηθέα όταν οι Πατρινοί κατέκτησαν πέρσι το Super Cup.