Οθέλο Χάντερ: Σε διαπραγματεύσεις με Βιλερμπάν, προτάθηκε σε Παναθηναϊκό

Οθέλο Χάντερ: Σε διαπραγματεύσεις με Βιλερμπάν, προτάθηκε σε Παναθηναϊκό
Οι Οθέλο Χάντερ και Κουίνσι Έισι έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό, με τον Αμερικανό και άλλοτε παίκτης και του Ολυμπιακού να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Βιλερμπάν.

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς ο έμπειρος σέντερ που αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την Βιλερμπάν προκειμένου να αποτελέσει τον αντί-Φαλ!

Όπως είναι γνωστό ο υψηλόσωμος σέντερ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και η γαλλική ομάδα ψάχνει τον κατάλληλο παίκτη προκειμένου να «θωρακίσει» τη ρακέτα της. Ένας από αυτούς είναι και ο Οθέλο Χάντερ, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε κατά μέσο όρο 8 πόντους και 5,3 ριμπάουντ με 52% στα δίποντα και 71% στις βολές όσον αφορά τα ματς της EuroLeague.

Μάλιστα έχει προταθεί και στον Παναθηναϊκό χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα κάποια εξέλιξη ή κάποιο ενδιαφέρον από πλευράς της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη. Σίγουρα πρόκειται για μια περίπτωση που θα μπορούσε να πλαισιώσει ιδανικά τον Γιώργο Παπαγιάννη στη θέση «πέντε» ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή και σύμφωνα με το Sport5 του Ισραήλ, ο παίκτης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την Βιλερμπάν.

Ένας άλλος παίκτης που είχε βρεθεί στην EuroLeague με τη φανέλα της Μακάμπι τη σεζόν 2019-20 είναι και ο Κουίνσι Έισι. Και εκείνος, όπως και ο Χάντερ, έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό χωρίς όμως να υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό. Όπως έγραψε το Gazzetta, ο Δημήτρης Πρίφτης «κοιτάζει» περισσότερο την περίπτωση του Τζον Μπράουν, ενώ στα υπόψιν βρίσκεται και ο Οκάρο Ουάιτ όσον αφορά τις θέσεις της ρακέτας.