Χεζόνια: «Πράσινη η καρδιά μου, εδώ είναι το σπίτι μου και η οικογένειά μου»

Χεζόνια: «Πράσινη η καρδιά μου, εδώ είναι το σπίτι μου και η οικογένειά μου»

Χεζόνια: «Πράσινη η καρδιά μου, εδώ είναι το σπίτι μου και η οικογένειά μου»
Ο Μάριο Χεζόνια, σε συνέντευξη που παραχώρησε, στάθηκε και πάλι στην επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Κροάτης φόργουορντ που προετοιμάζεται με το συγκρότημα της χώρας του για το Προολυμπιακό τουρνουά του Σπλιτ μίλησε στο «basketnews.com» για το μέλλον του:

«Μακάρι να μείνω. Η καρδιά μου είναι πράσινη. Είναι η ομάδα που αγαπώ από μικρό παιδί. Εδώ και 15 χρόνια. Που αλλού να ήθελα να είμαι; Αυτή η ομάδα είναι το σπίτι μου και η οικογένειά μου. Δεν είμαι ο τύπος ήρθε να παίξει για τα χρήματα. Έχω έρθει τσάμπα. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τα συμβόλαια και όλα αυτά, αλλά νιώθω ότι αυτή είναι η οικογένειά μου, το χρώμα μου, η καρδιά μου. Τα πάντα είναι εδώ».

Για τη χροιά που ολοκληρώθηκε και το νταμπλ είπε ότι «νιώθω υπέροχα. Η αποβολή μου στο τελευταίο ματς με το Λαύριο με χάλασε κάπως ωστόσο ήταν γενικά μια δύσκολη χρονιά με την Covid. Το να κλείσουμε τη σεζόν με ένα νταμπλ, ήταν το εξαιρετικό για μένα και τον Παναθηναϊκό. Θέλαμε το πρωτάθλημα και το είχαμε συνέχεια στο μυαλό μας. Οπουδήποτε και αν πάω στην Αθήνα βλέπω φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι κάτι το μοναδικό. Η Αθήνα είναι το μοναδικό μέρος στον κόσμο με τόσο φανατικούς οπαδούς» συνέχισε ο «Super Mario» και υπογράμμισε επίσης:

«Λένε ότι με αγαπάνε επειδή είμαι πιο τρελός από εκείνος. Και είναι αλήθεια! Μπορεί κάποια μέρα να γίνω ο ηγέτης τους. Στον λογαριασμό μου στο twitter, μπορώ και τους δείχνω τον σεβασμό μου και πόσο πολύ τους αγαπάω. Με έκαναν να νιώθω σαν το σπίτι μου και είμαι πολύ ευγνώμων.»