GM Βίρτους: «Ο Τεόντοσιτς έχει opt out για τις ομάδες της EuroLeague»!

GM Βίρτους: «Ο Τεόντοσιτς έχει opt out για τις ομάδες της EuroLeague»!

GM Βίρτους: «Ο Τεόντοσιτς έχει opt out για τις ομάδες της EuroLeague»!
O general manager της Βίρτους , Λούκα Μπαράλντι αναφέρθηκε στον Μίλος Τεόντοσιτς, το μέλλον του Σέρβου γκαρντ στην Μπολόνια και τις πιθανότητες της Βίρτους να παίξει στην EuroLeague.

Για πρώτη φορά έπειτα από το 2001, η Βίρτους Μπολόνια επέστρεψε στην κορυφή της Serie A. Και μάλιστα με τον πλέον εμφατικό τρόπο, κάνοντας το 4-0 στη σειρά των τελικών με την Αρμάνι Μιλάνο που προερχόταν από τη συμμετοχή της στο Final 4 της Κολωνίας.

Η ιστορική ομάδα της Μπολόνια κατέκτησε τον τίτλο για πρώτη φορά έπειτα από την εποχή του Μανού Τζινόμπιλι και του Αντουάν Ριγκοντό, έχοντας ως MVP τον Μίλος Τεόντοσιτς ο οποίος έχει μπροστά του τον τελευταίο χρόνο του τριετούς συμβολαίου του με τη Βίρτους.

Στο μεταξύ, ο general manager της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι παραχώρησε συνέντευξη στο Radio Basket 108 όπου αναφέρθηκε στο μέλλον του Σέρβου σούπερ σταρ, εξηγώντας πως υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει να αποχωρήσει για ομάδα επιπέδου EuroLeague: «Ο Μίλος έχει opt out στο συμβόλαιό του για ομάδα που συμμετέχει στην EuroLeague. Σε κάθε περίπτωση, νομίζω πως είναι ικανοποιημένος στην Μπολόνια και μπορεί να τελειώσει την καριέρα του εδώ».

Όσον αφορά την EuroLeague, είπε: «Η ελπίδα είναι η τελευταία που πεθαίνει... Αξίζουμε να παίξουμε στην EuroLeague, ειδικά μάλιστα έπειτα από το 4-0 στους τελικούς της Ιταλίας (σ.σ. στη σειρά με την Αρμάνι). Δυστυχώς, πιστεύω πως δεν θα τα καταφέρουμε αλλά αν υπάρχει μια... χαραμάδα, θα γλιστρήσουμε μέσα»!