Νίκολας: Στην Πάτρα για το Προμηθέας-Παρί

Ο Ντρου Νίκολας παρακολουθεί τον αγώνα του Προμηθέα με την Παρί
Ο Προμηθέας Πατρών υποδέχεται την Παρί με φόντο το πλεονέκτημα έδρας στα νοκ-άουτ του EuroCup υπό το βλέμμα του Ντρου Νίκολας, ο οποίος παρακολουθεί την αναμέτρηση από τις court-seats του «Δημήτρης Τόφαλος».

Η τελική ευθεία στη regular season του EuroCup έχει μπει στην τελική ευθεία και ο Προμηθέας Πατρών θέλει τη νίκη στην αποψινή (22/3, 19:30) αναμέτρηση με την Παρί ώστε να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα του ομίλου του και να παραταχθεί με πλεονέκτημα έδρας στα νοκ-άουτ.

Στο μεταξύ, ο Ντρου Νίκολας βρίσκεται στο «Δημήτρης Τόφαλος» και παρακολουθεί διά ζώσης την αναμέτρηση. Ο βετεράνος περιφερειακός και νυν director of scouting στους Νάγκετς αναμένεται να βρίσκεται εκ νέου στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης 23/3 για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, απευθύνοντας κάλεσμα στους φίλους του «τριφυλλιού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.