Η Παρτιζάν έβγαλε πρόεδρο τον εκλεκτό του Ομπράντοβιτς

Η Παρτιζάν έβγαλε πρόεδρο τον εκλεκτό του Ομπράντοβιτς

Γιάννης Σταυρουλάκης
Η Παρτιζάν έβγαλε πρόεδρο τον εκλεκτό του Ομπράντοβιτς
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πρότεινε την επανεκλογή του Όστογια Μιχάιλοβιτς στην προεδρία της Παρτιζάν και τα 31 μέλη της Γενικής Συνέλευσης ψήφισαν ομόφωνα την πρόταση του Ζοτς.

O Oστόγια Μιχάιλοβιτς ήταν εκείνος που έπεισε το περασμένο καλοκαίρι τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να επιστρέψει στην Παρτιζάν και να κοουτσάρει ξανά τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου έπειτα από τρεις δεκαετίες ενώ στο μεσοδιάστημα εξελίχθηκε στον κορυφαίο προπονητή στην ιστορία της EuroLeague.

Την Πέμπτη 16/12 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και ο Μιχάιλοβιτς επανεξελέγη για τα επόμενα πέντε χρόνια κατόπιν πρότασης του... Ομπράντοβιτς!

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παρτιζάν έχει 31 μέλη και όλοι ήταν παρόντες. Στη σημερινή Γενική Συνέλευση υπέβαλα μια έκθεση ως απολογισμό των τελευταίων 4.5 χρόνων, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με πρότεινε για νέο πρόεδρο της Παρτιζάν. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς οικονομικά και να επιστρέψουμε στην EuroLeague. Τα τελευταία χρόνια παλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση» ανέφερε ο διοικητικός ηγέτης των «ασπρόμαυρων», ο οποίος αποκάλυψε πρόσφατα πως το φετινό μπάτζετ είναι 6 εκατομμύρια ευρώ.

@Photo credits: Αδριατική Λίγκα