Στα 6 εκατομμύρια ευρώ το μπάτζετ της Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς

Στα 6 εκατομμύρια ευρώ το μπάτζετ της Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς

Στα 6 εκατομμύρια ευρώ το μπάτζετ της Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς
Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς αποκάλυψε το μπάτζετ της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που διεκδικεί την επιστροφή της στην EuroLeague με μπάτζετ που ανέρχεται στα 6 εκατομμυρία ευρώ.

Το περασμένο καλοκαίρι η Παρτιζάν προχώρησε σε σημαντικές κινήσεις με στόχο την άμεση επιστροφή της στην EuroLeague, είτε μέσω του EuroCup, είτε κατακτώντας την Αδριατική Λίγκα.

Οι Σέρβοι έπεισαν αρχικώς τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δουλέψει ξανά στην πατρίδα του μετά από τρεις δεκαετίες ενώ στο μεσοδιάστημα ο Ζοτς εξελίχθηκε στον πολυνίκη προπονητή στην ιστορία της EuroLeague. Εν συνεχεία, απέκτησαν παίκτες όπως ο Κέβιν Πάντερ και ο Ζακ ΛεΝτέι, πείθοντάς τους να παίξουν στο EuroCup και ο πρόεδρος του κλαμπ, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς παραδέχθηκε ότι το μπάτζετ των Σέρβων είναι στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

«Το μπάτζετ για τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της Παρτιζάν είναι στα 6 εκατομμύρια ευρώ. Ίσως λίγο παραπάνω. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ωστόσο ότι τα τελευταία χρόνια πληρώνουμε ετησίως 800.000 με 1 εκατομμύριο ευρώ για την αποπληρωμή παλαιότερων χρεών. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει πως χρησιμοποιούμε μέρος του μπάτζετ μας για παλιά χρέη!» ανέφερε σε συνέντευξή του στη Mozzartsport ο Μιχαΐλοβιτς.

Και πρόσθεσε: «Φέτος θα χάσουμε τουλάχιστον 800.000 ευρώ από εισιτήρια λόγω του ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη μεγάλη αρένα του Βελιγραδίου σε δημοφιλείς αγώνες. Εκείνη την περίοδο στην Stark Arena θα διεξάγονται αγώνες μποξ και στίβου».

@Photo credits: ABA Liga