Ποιος είναι ο άτυχος βοηθός που... τρέλανε τον Ομπράντοβιτς και έγινε viral (vid)

Ποιος είναι ο άτυχος βοηθός που... τρέλανε τον Ομπράντοβιτς και έγινε viral (vid)

Ποιος είναι ο άτυχος βοηθός που... τρέλανε τον Ομπράντοβιτς και έγινε viral (vid)
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μάταια περίμενε από τον βοηθό του τον μαρκαδόρο για να σχεδιάσει ένα play στο πινακάκι και έγινε έξω φρενών. Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος που... τρέλανε τον Ζοτς και έγινε viral;

Η Μπανταλόνα έφερε την Παρτιζάν στα όριά της ωστόσο ο Κέβιν Πάντερ το πήρε πάνω για τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου που επικράτησαν με σκορ 68-67 στο κατάμεστο Aleksandar Nikolic Hall και παραμένουν η μοναδική αήττητη ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις μεταξύ των 38 που συμμετέχουν στην EuroLeague και το EuroCup.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ζήτησε από τον βοηθό του τον μαρκαδόρο ώστε να σχεδιάσει στο πινακάκι ένα play για τον Ράντε Ζάγκορατς. Εκείνος μάταια έψαχνε στην τσέπη του σακακιού του, με τον Ζοτς να... απελπίζεται και να καταφεύγει στον δεύτερο βοηθό του! Ποιος είναι όμως ο άτυχος assistant στον πάγκο της Παρτιζάν;

Από τον Ομπράντοβιτς στον Ομπράντοβιτς

Ο Μπόγκνταν Κάραϊτσιτς εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στο προπονητικό τιμ της Παρτιζάν έπειτα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Παρεμπιπτόντως, στο σταφ των «ασπρόμαυρων» βρίσκονται επίσης ο Ισπανός Τζουσέπ Ιθκιέρδο Ιμπάνιεζ με τον οποίο ο Ζοτς συνεργάστηκε στη Φενέρμπαχσε την περίοδο 2013-'20, ο Βλάντιμιρ Άντροϊτς και ο Αλεκσάνταρ Μάτοβιτς.

Το αξιοσημείωτο στην περίπτωση του Κάραϊτσιτς είναι ότι άρχισε την προπονητική καριέρα του στα τμήματα υποδομών της ουγγρικής Χέρσχολμ ενώ το 2020 εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ του Ερυθρού Αστέρα, ως συνεργάτης του Σάσα Ομπράντοβιτς. Τον Δεκέμβριο της 2020 αποχώρησε από τους «ερυθρόλευκους» έπειτα από την απόλυση του Ομπράντοβιτς ενώ υπήρξε συνεργάτης του Ιγκόρ Κοκόσκοφ στην εθνική ομάδα της Σερβίας, δουλεύοντας ως scout.

Partizan

@Photo credits: Partizan BC