Βίρτους Μπολόνια: Νέος στόχος για τον άσο ο Μάνιον (vid)

Βίρτους Μπολόνια: Νέος στόχος για τον άσο ο Μάνιον (vid)

Βίρτους Μπολόνια: Νέος στόχος για τον άσο ο Μάνιον (vid)
Η απώλεια του Κρις Κιόζα διαφοροποιεί τον σχεδιασμό της Βίρτους Μπολόνια, η οποία στρέφει πλέον την προσοχή της στον 20χρονο διεθνή Ιταλό, Νίκο Μάνιον, σύμφωνα με το Sportando.

Η Βίρτους παρουσιαζόταν να έχει συμφωνήσει με τον Κρις Κιόζα, αλλά τελικά η διαφαινόμενη μεταγραφή του οδηγήθηκε σε οριστικό ναυάγιο, μιας κι ο βραχύσωμος γκαρντ επέλεξε να υπογράψει two-way συμβόλαιο με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Παρά την απροσδόκητα αρνητική τροπή της υπόθεσης Κιόζα, οι διοικούντες των πρωταθλητών Ιταλίας δεν... απογοητεύτηκαν, αντιθέτως έχουν κυκλώσει το όνομα του Νίκο Μανιόν για την ενίσχυση της θέσης «1». Ο 20χρονος γκαρντ με καταγωγή από την Τοσκάνη, πραγματοποίησε πέρσι στο ΝΒΑ συνολικά 30 εμφανίσεις με τη φανέλα των Ουόριορς, έχοντας κατά μέσο όρο 4.1 πόντους, 2.3 ασίστ και 1.5 ριμπάουντ ανά περίπου 12 λεπτά δράσης.

Ο Μάνιον ήταν πέρσι στους Ουόριορς με το ίδιο καθεστώς που πηγαίνει τώρα ο Κιόζα, δηλαδή two-way συμβόλαιο, ενισχύοντας και την θυγατρική τους ομάδα στην G League. Αυτός είναι πλέον ο βασικός στόχος της ομάδας, ενώ στην λίστα υπάρχει και το όνομα του Τζαλίν Σμιθ.

Ο 26χρονος Αμερικανός πλειμέικερ, πρώην παίκτης της γερμανικής Λούντβιχσμπουργκ, είχε απασχολήσει πριν μερικές εβδομάδες το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και αυτή την περίοδο αγωνίζεται στο Summer League με τους Φοίνιξ Σανς.