Πάντερ: «Ο Ομπράντοβιτς με έκανε να πιστέψω στο όραμά του»! (vid)

Πάντερ: «Ο Ομπράντοβιτς με έκανε να πιστέψω στο όραμά του»! (vid)

Πάντερ: «Ο Ομπράντοβιτς με έκανε να πιστέψω στο όραμά του»! (vid)
Ο Κέβιν Πάντερ θα φορέσει τα ασπρόμαυρα της Παρτίζαν την επόμενη διετία και δήλωσε πως αποδέχτηκε την πρόταση των Σέρβων έπειτα από τη συνομιλία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Κέβιν Πάντερ, ο οποίος απέρριψε πρόσφατα την πρόταση της Αρμάνι Μιλάνο για ανανέωση, θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης ever στο σερβικό μπάσκετ αφού η συμφωνία του με την Παρτίζαν είναι 2.5 εκατομμύρια δολάρια για δυο χρόνια, όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Βελιγράδι.

Ο Αμερικανός σκόρερ μίλησε στο επίσημο κανάλι της Παρτίζαν στο YouTube και στάθηκε στην καθοριστική συνομιλία που είχε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, πριν αποδεχτεί την πρόταση των Σέρβων: «Έχω μπροστά μου μια νέα πρόκληση. Είναι κάτι που μου δίνει τεράστιο κίνητρο... Ένα φρέσκο ξεκίνημα! Ο κόουτς Ομπράντοβιτς και εγώ μιλήσαμε αρκετά πριν με πείσει να πιστέψω το όραμά του. Καταλάβαμε καλά ο ένας τον άλλον και αυτό με έκανε περισσότερο ενθουσιασμένο και σίγουρο για την απόφασή μου να συνεχίσω την καριέρα μου στην Παρτίζαν».

Φέτος ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ο οποίος παρεμπιπτόντως διαθέτει σερβικό διαβατήριο, μέτρησε 14.3 πόντους στην EuroLeague και 11 στη Serie A, κατακτώντας το ιταλικό κύπελλο και το σούπερ καπ με τους Μιλανέζους. Πλέον αποτελεί μέλος του project της Παρτίζαν με στόχο την επιστροφή των Σέρβων στο top επίπεδο: «Αισθάνομαι πραγματικά καλά, είμαι χαρούμενος και έχω αυτοπεποίθηση... Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ. Αν έχουμε τελικά κόσμο στις εξέδρες, πιστεύω πως θα κάνουμε μια τρελή χρονιά! Έχουμε μια νέα ομάδα σε αυτό το νέο ξεκίνημα»!