Australian Open: Την Τρίτη (12:00) ο Τσιτσιπάς, στις 05:00 η Σάκκαρη

Gazzetta team
Australian Open: Την Τρίτη (12:00) ο Τσιτσιπάς, στις 05:00 η Σάκκαρη
Την Τρίτη (12:00) στη Rod Laver Arena θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Σιμόν στην 2η ημέρα του Australian Open. Στο κορτ 13 γύρω στις 05:00 η πρεμιέρα της Σάκκαρη με την Μλαντένοβιτς. Στο διπλό Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς.

Πρεμιέρα θα κάνουν την Τρίτη (9/2) στο Australian Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο5 του ταμπλό θα παίξει στο κεντρικό κορτ, τη Rod Laver Arena, με τον αγώνα του να είναι ο τελευταίος στο πρόγραμμα της 2ης ημέρας.

Έτσι θα τον δούμε απέναντι στον Ζιλ Σιμόν γύρω στις 12:00, αμέσως μετά από το παιχνίδι της Μπάρτι με την Κόβινιτς που θ' αρχίσει στις 10:00.

Από την άλλη η Μαρία Σάκκαρη θα παίξει γύρω στις 05:00 στο κορτ 13 και ο αγώνας της με την Γαλλίδα Κριστίνα Μλαντένοβιτς θα είναι 2ος στο πρόγραμμα μετά από εκείνον του Τσόριτς με τον Πέγια που θ' αρχίσει στις 02:00.

Θυμίζουμε ότι οι αγώνες στους άνδρες κρίνονται στα 3 σετ και στις γυναίκες στα 2.

Ναδάλ: «Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι δεν θ΄αγωνιστώ»

Ο Ράφα Ναδάλ θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη (06:00) απέναντι στον Σέρβο Λάζλο Τζέρε αλλά στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Μελβούρνη παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στην πλάτη οι οποίες δεν του επέτρεψαν να δώσει το παρών και στο ATP Cup.

«Είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες 15 μέρες ταλαιπωρούμαι με την πλάτη μου. Προσπάθησα να σερβίρω σήμερα. Κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι έτοιμος και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση.

Δεν ξέρω το ποσοστό, δεν θέλω να το σκέφτομαι τώρα ότι δεν θ' αγωνιστώ. Σκέφτομαι ότι είναι Κυριακή, έχω την αυριανή μέρα και παίζω την Τρίτη. Δεν σκέφτομαι ότι δεν θα παίξω», είπε ο Ισπανός τενίστας στη συνέντευξη Τύπου.

Στο διπλό τα αδέλφια Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε ν' αγωνιστεί και στο διπλό στο AO μαζί με τον αδελφό του, Πέτρο.

Οι αδελφοί Τσιτσιπά κληρώθηκαν στον 1ο γύρο με τους Αμερικανούς Μακντόναλντ/Πολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Australian Open: Πρεμιέρα με Σιμόν και στους "8" με Ναδάλ ο Τσιτσιπάς

Australian Open: Πρεμιέρα με Μλαντένοβιτς για Σάκκαρη (pic)

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα