Trace 'n Chase: Από τη Θεσσαλονίκη στην κορυφή του πλανήτη!

Newsroom
Trace 'n Chase: Από τη Θεσσαλονίκη στην κορυφή του πλανήτη!
Με τι ακριβώς ασχολείται το Trace ‘n Chase και τι δράσεις πραγματοποιεί;

Είμαστε το Trace ‘n Chase, μια πρωτοποριακή εταιρεία, που δημιουργήθηκε μέσα στην καραντίνα, από την δίψα και την διάθεση μας να δώσουμε στους αμέτρητους φαν του αθλητισμού, σε Ελλάδα και Ευρώπη, την ευκαιρία να γνωρίσουν το ”hobby” της συλλογής καρτών! Να αποκτήσουν μοναδικά συλλεκτικά αντικείμενα, τα περιβόητα memorabilia, που θα διακοσμούν το γραφείο, το σπίτι ή την εταιρεία τους, ενώ παράλληλα θα απολαμβάνουν το αγαπημένο τους σπορ και θα κάνουν ατελείωτες συζητήσεις με τους φίλους τους, κυνηγώντας μία καινούργια κάρτα σε ένα μεταμεσονύχτιο live break. Και πάνω απ’ όλα, να είναι… βαθμολογημένη η κάρτα!

Αλλά με τι ακριβώς ασχολείται το Trace ‘n Chase και τι δράσεις πραγματοποιεί;

ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΕΝΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ PROMO CODΕ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ TRACE ‘N CHASE, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ GAZZETTA.GR!

Το Trace ‘n Chase είναι μία εταιρεία trading cards και memorabilia, που αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για κάθε συλλέκτη σε ολόκληρο τον πλανήτη, ενώ μέσα σε 2 μόλις χρόνια, κατάφερε να γίνει το μεγαλύτερο hobby shop στην Ευρώπη, έχοντας χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες, που βρίσκουν στο Trace ‘n Chase συλλεκτικά αντικείμενα, σε ασύγκριτες τιμές και με μοναδικούς χρόνους παράδοσης στην πόρτα τους!

Έχουμε έδρα στη Θεσσαλονίκη, σε ένα μοναδικό για τα παγκόσμια δεδομένα περιβάλλον, όπου σε 500 τ.μ. εκτείνονται τα γραφεία της εταιρείας, ένα γήπεδο μπάσκετ που περιβάλλεται από συλλεκτικές φανέλες του ΝΒΑ, το μεγαλύτερο showcase με αθλητικές κάρτες και memorabilia στην Ευρώπη, ένα private lounge, καθώς και χώρος που διατίθεται για corporate events.

Το Trace ‘n Chase, από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του, είναι προνομιακός συνεργάτης των μεγαλύτερων κατασκευαστών του χώρου παγκοσμίως. Χιλιάδες προϊόντα φτάνουν στην Θεσσαλονίκη κάθε μήνα, με αποστολείς την Panini, τη Fanatics, την Upper Deck και την Topps, ενώ εδώ και μερικούς μήνες είμαστε και επίσημος ενδιάμεσος κόμβος υποβολής καρτών για βαθμολόγηση στην πιο περιζήτητη υπηρεσία της Beckett, την Beckett Grading Services, καθώς στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τη μεγαλύτερη δυνατή γκάμα συλλεκτικών προϊόντων της αγοράς και να φέρουμε το ελληνικό κοινό σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο των trading cards και των memorabilia!

Παράλληλα, και χάρη στη συνεργασία με τον Βασίλη Σκουντή, που ξεκίνησε στις αρχές του 2021, έχουμε φιλοξενήσει στο στούντιο του Trace ‘n Chase στη Θεσσαλονίκη μερικούς από τους σημαντικότερους ανθρώπους του αθλητισμού -παίκτες, προπονητές, παράγοντες, δημοσιογράφους πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες- οι οποίοι και θυμούνται ανέκδοτες ιστορίες από τη ζωή και την καριέρα τους, με τις συνεντεύξεις να έχουν συγκεντρώσει περισσότερους από 2,000,000 θεατές σε Facebook, Instagram, YouTube & TikTok, δείγμα της απήχησης που έχει ένα τόσο ποιοτικό και πρωτογενές περιεχόμενο.

Ταυτόχρονα, η συνεργασία του Trace ‘n Chase με τον Stoiximan βαδίζει στη 2η σεζόν και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα και πλέον προβεβλημένα projects μας!

Γκάλης, Γιαννάκης, Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Φασούλας, Χριστοδούλου, Ιτούδης, Τσιτσιπάς, Dino Radja, David Rivers και Rick Pitino είναι λίγοι μόνο από τους προσκεκλημένους του Βασίλη Σκουντή στην εκπομπή “Lost Tapes by Stoiximan”, που προβάλλεται στα δίκτυα επικοινωνίας τoυ κορυφαίου ελληνικού online gaming brand.

Μία από τις πιο ιδιαίτερες και περήφανες στιγμές, ήταν η παρουσία μας στη σειρά ντοκιμαντέρ του ΝΒΑ, “Hoop Cities”, που παρουσίασε 8 ευρωπαϊκές πόλεις που ζουν και αναπνέουν για το μπάσκετ.

Στο επεισόδιο για τη Θεσσαλονίκη, που προβλήθηκε τον Νοέμβριο του 2022, μίλησαν μεταξύ άλλων στις κάμερες του ΝΒΑ, ο Νίκος Γκάλης, ο Ευθύμης Ρεντζιάς, η Εβίνα Μάλτση και ο Γιάννης Μπουτάρης, με το Trace ‘n Chase να έχει τη δική του ενότητα, δείγμα της επίδρασης που έχει η εταιρεία μας, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, στο παγκόσμιο μπασκετικό στερέωμα.

Ταυτόχρονα, είμαστε μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού και η στήριξή μας σε κοινωφελή events & projects, ακαδημίες, ομάδες και basketball camps, ήταν από την πρώτη στιγμή βασικός πυλώνας του οράματός μας.

Το Jr. NBA, το επίσημο πρωτάθλημα του ΝΒΑ για νεαρούς αθλητές σε όλο τον πλανήτη, διοργανώνει 2 λίγκες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και το Trace ‘n Chase είναι ο μεγάλος χορηγός του τουρνουά. Το Live Draft, με τον Ευθύμη Ρεντζιά και τον Βασίλη Σκουντή, γυρίστηκε στο στούντιο μας, ενώ περισσότεροι από 1,000 νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις συλλεκτικές κάρτες και τα memorabilia, καθώς και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και events σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

....

Με μεγάλη περηφάνια, συμμετείχαμε στο Navarino Challenge του 2021 και 2022, ως χορηγοί του τουρνουά μπάσκετ 4x4, όπου σε συνεργασία με την Active Media δωρίσαμε υπογεγραμμένες φανέλες του ΝΒΑ και μοναδικά memorabilia για να διατεθούν σε φιλανθρωπική δημοπρασία, ενώ συνεργαστήκαμε και στο Greek Maritime Golf του 2021, με τα έσοδα να δίδονται στο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα «Καρκινάκι», που υποστηρίζει παιδιά με καρκίνο.

Πιστοί στην ίδια φιλοσοφία, στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή ως μεγάλοι χορηγοί, το UniquAll, ένα πρόγραμμα για παιδιά με αυτισμό, που έχει ως πρεσβευτές τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Νίκο Γκάλη και τον Δημήτρη Παπανικολάου ενώ είχαμε την μεγάλη χαρά και τιμή, σε συνεργασία με το Make-A-Wish, να συμβάλουμε στην εκπλήρωση της ευχής του Κωνσταντίνου να δει live έναν αγώνα NBA!

Το Trace ‘n Chase έχει προσφέρει συλλεκτικές κάρτες σε δεκάδες camps και τουρνουά 3x3 σε όλη την Ελλάδα, σε μια προσπάθεια να φέρει τα παιδιά κοντά στην κουλτούρα των trading cards, ενώ παράλληλα έχει φιλοξενήσει στη Θεσσαλονίκη πάρα πολλές ομάδες -όλων των ηλικιών- δίνοντας την ευκαιρία σε νέους αθλητές να ξεναγηθούν σε ένα μοναδικό χώρο για.. μικρά και μεγάλα παιδιά!

....

Αυτά τα ωραία και πολύ ενδιαφέροντα για την ώρα και μην ξεχνάτε το promo code σε όλα τα προϊόντα του Trace ‘n Chase για τους αναγνώστες του Gazzeta καθώς και τον μοναδικό διαγωνισμό στο Instagram για με αφορμή την ολοκλήρωση των NBA Finals, που σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα πολύ ιδιαίτερα συλλεκτικό αντικείμενο και συγκεκριμένα ένα αντίγραφο του Larry O' Brien Trophy, του επίσημου τροπαίου των πρωταθλητών του ΝΒΑ (έκδοση 1977-2021)!

Ακολούθησε το Trace ‘n Chase σε Facebook, Twitter, Instagram, TikTok, Linkedin, αλλά και το κανάλι μας στο YouTube και μάθε τα πάντα γύρω από το #thehobby!