Πολυτιμότερος ο Χάντερ

Gazzetta team
Πολυτιμότερος ο Χάντερ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
O Μπράντον Χάντερ της Χάποελ Ιερουσαλήμ αναδείχτηκε MVP των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του EuroCup, με τους Ιαν Βουγιούκα και Ρόντρικ Μπλάκνεϊ του Πανελληνίου να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα.  

Ο 30χρονος Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ είχε 23 πόντους (9/11 δίποντα, 5/6 βολές), 10 ριμπάουντ, μία ασίστ και 2 κλεψίματα στην εντός έδρας νίκη των Ισραηλινών επί της Αλμπα Βερολίνου με 67-61, συγκεντρώνοντας 32 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης. Τις δύο υπόλοιπες θέσεις της πρώτης τριάδας κατέλαβαν οι πρωταγωνιστές της νίκης των «Ολυμπιονικών» επί της Γκραν Κανάρια, Ιαν Βουγιούκας και Ρόντρικ Μπλάκνει, έχοντας από 22 και 21 βαθμούς αντίστοιχα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.