Σφαιρόπουλος: «Θέλω γεμάτο και θορυβώδες γήπεδο με Ερυθρό Αστέρα»!

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος: «Θέλω γεμάτο και θορυβώδες γήπεδο με Ερυθρό Αστέρα»!
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ζήτησε την μεγάλη στήριξη του κόσμου στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (17/10, 21:05).

Ο Έλληνας προπονητής της «ομάδας του λαού» είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήρθαν να μας στηρίξουν και ελπίζω να έρθουν περισσότεροι στο ματς της Πέμπτης, που θα είναι το πρώτο εντός έδρας μας στην Euroleague. Θέλω το γήπεδο να είναι γεμάτο και... θορυβώδες στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα».

Από εκεί και πέρα, συνέχισε για το παιχνίδι με την Χάποελ Εϊλάτ: «Ήταν ένα καλό επιθετικά παιχνίδι, αλλά αμυντικά παίξαμε καλά στο δεύτερο μέρος. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πρώτο κι επιτρέψαμε στον αντίπαλο εύκολα καλάθια. Σχετικά με την αρχή της σεζόν, η επίθεσή μας λειτουργεί καλά, αλλά το "κλειδί" για να νικάμε σε μεγάλα ματς είναι η καλή άμυνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.