ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Σφαιρόπουλος: «Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για δουλειά»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανυπομονεί να αρχίσει προετοιμασία με την Μακάμπι και να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα για τη σεζόν που έρχεται.

Σφαιρόπουλος: «Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για δουλειά»

Ο κόουτς της ομάδας του Τελ Αβίβ έστειλε το μήνυμά του, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Μακάμπι:

«Είναι μια νέα σεζόν, μια νέα αρχή. Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι. Όλοι στην ομάδα έκαναν το καλύτερο δυνατό, για να έρθουν καλοί παίκτες. Πρώτον, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, τον τζένεραλ μάνατζερ και το τμήμα σκάουτινγκ που δούλεψαν σκληρά όλο το καλοκαίρι για να φέρουν τους παίκτες που θέλαμε. 

Τώρα έρχεται ένα πολύ σημαντικό στάδιο της σεζόν, η προετοιμασία. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, αλλά για δουλειά. Πρέπει να "χτίσουμε" το παιχνίδι μας από αυτές τις πρώτες προπονήσεις, να βάλουμε τα θεμέλια και να προσαρμόσουμε τους νέους παίκτες στη φιλοσοφία μας. Είναι ώρα ο καθένας από μας να μάθει το παιχνίδι του άλλου, ώστε να δημιουργήσουμε μια σπουδαία ομάδα. 

Γι’ αυτό χρειάζεται να έχουμε υπομονή, επειδή πρέπει να καταλάβουμε πως αυτή η ομάδα έχει επτά νέους παίκτες. Κρατήσαμε τον κορμό του ρόστερ και προχωρήσαμε σε μια θετική κατεύθυνση, αλλά τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα μπροστά. Αυτή η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να βρει χημεία και ρόλους. Όλοι μας δουλεύουμε πολύ σκληρά, για να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή και να παλέψουμε για τους στόχους μας».