Παναθηναϊκός: Ο «ανήφορος» του Δημήτρη Κουρμπέλη

Παναθηναϊκός: Ο «ανήφορος» του Δημήτρη Κουρμπέλη

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο «ανήφορος» του Δημήτρη Κουρμπέλη

bet365

Η επιστροφή του αρχηγού του Παναθηναϊκού από τον ένα μήνα, είναι πιθανό να φτάσει στον ένα χρόνο και το Gazzetta φωτίζει τον «Γολγοθά» που ανεβαίνει ο διεθνής μέσος από τον Δεκέμβριο του 2020!

12 Δεκεμβρίου 2020. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης φορά για τελευταία φορά το περιβραχιόνιο του Παναθηναϊκού στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από εκείνη την ημέρα και μετά θα ξεκινήσει ένας «ανήφορος», ένας «Γολγοθάς» για την επιστροφή του στα γήπεδα που το πιθανότερο σενάριο είναι να φτάσει τον ένα χρόνο! Δηλαδή να ξαναπατήσει χορτάρι σε επίσημο αγώνα τον τελευταίο μήνα του 2021!

Ας τα πάρουμε από την αρχή:

Ξανά ενοχλήσεις και πισωγύρισμα για τον «σκασμένο» αρχηγό

Όταν ο Κουρμπέλης είχε φτάσει στο σημείο να πάρει μεγαλύτερα προπονητικά φορτία, ώστε να «γκαζώσει» για την επιστροφή του και να τεθεί οριστικά, αμετάκλητα και χωρίς «αστερίσκους» στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις. Πονούσε. Και εκεί που είχε κάνει πέντε βήματα μπροστά, ξαναγύρισε πίσω. Ξανά ατομικό, ξανά θεραπείες και η αντίστροφη μέτρηση «πάγωσε» για τα καλά.

az

Από τις αρχές του Οκτωβρίου, ο διεθνής μέσος έχει πάρει ειδική άδεια για να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα φυσιοθεραπείας για τον επόμενο μήνα. Κάτι που σημαίνει πως δεν θα μπει στις προπονήσεις της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου ενώ αν όλα πάνε καλά θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να είναι στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Aπό τον ένα μήνα, η περίοδος επιστροφής του μπορεί να φτάσει στον ένα χρόνο. Σε ιατρικά ζητήματα προφανώς και δεν μπορεί να υπάρξει κριτική, προφανώς και κανείς-πέρα από τους γιατρούς- δεν μπορεί να γνωρίζει τι πήγε τόσο στραβά και ο αθλητής έχει αναγκαστεί να μείνει τόσο καιρό μακριά από τα γήπεδα. Το μόνο σίγουρο είναι πως κάτι πήγε στραβά, σε αντίθετη περίπτωση ο «Κούρμπε» θα είχε επιστρέψει από τον Φεβρουάριο.

Όπως είναι λογικό, όλη αυτή η κατάσταση έχει «ρίξει» ψυχολογικά τον 28χρονο κεντρικό μέσο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή από το να μένει τόσο καιρό μακριά από τα γήπεδα και το κυριότερο, να μην μπορεί να βρεθεί μια λύση για να μην νιώθει ενοχλήσεις, παρά το γεγονός πως είναι ήδη 10 μήνες εκτός, έχει κάνει ήδη μια επέμβαση και έχει πάρει και την γνώμη των κορυφαίων γιατρών στο εξωτερικό! Ο Κουρμπέλης είναι «σκασμένος» αλλά στην μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του πορεία έχει αποδείξει πως είναι «μαχητής» και άπαντες περιμένουν να επιστρέψει πιο δυνατός πάνω στο χορτάρι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα