Παναθηναϊκός: Νοκ-άουτ για τρεις εβδομάδες ο Κουρμπέλης!

Παναθηναϊκός: Νοκ-άουτ για τρεις εβδομάδες ο Κουρμπέλης!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Νοκ-άουτ για τρεις εβδομάδες ο Κουρμπέλης!

bet365

O αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει οστικό οίδημα στους προσαγωγούς, τέθηκε νοκ-άουτ για το ντέρμπι της Τούμπας και θα μείνει εκτός για το επόμενο εικοσαήμερο!
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης από την αρχή της σεζόν έχει καταπονηθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ήταν αμφίβολος για το ντέρμπι της Τούμπας και τελικά τέθηκε νοκ-άουτ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού έχει χρόνια τενοντίτιδα στους προσαγωγούς, η μαγνητική που έκανε έδειξε οίδημα ήπιας μορφής και θα πρέπει να ακολουθησεί ειδικό πρόγραμμα για το επόμενο εικοσαήμερο. Θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στις 3 Ιανουαρίου αλλά και αυτό με τον Απόλλωνα Σμύρνης τρεις μέρες αργότερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα