Παναθηναϊκός: Ένα μήνα εκτός ο Κουρμπέλης!

Παναθηναϊκός: Ένα μήνα εκτός ο Κουρμπέλης!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ένα μήνα εκτός ο Κουρμπέλης!

bet365

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς και θα μείνει εκτός τουλάχιστον για τον επόμενο ένα μήνα!

Ρεσιτάλ ατυχίας για τον Δημήτρη Κουρμπέλη! Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μετά το οστικό οίδημα στους προσαγωγούς πριν το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ που θα τον άφηνε εκτός για είκοσι ημέρες και μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό, θα υποβληθεί την Τετάρτη σε επέμβαση στους κοιλιακούς και θα μείνεις εκτός για τουλάχιστον έναν μήνα ακόμα!

Ο διεθνής μέσος προσπάθησε με συντηρητική αγωγή να ξεπεράσει το πρόβλημα αλλά δεν προέκυψε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το θέμα στον ορθό κοιλιακό αποτελεί υποτροπή σε ένα προ επταετίας χειρουργείο που είχε κάνει ο ποδοσφαιριστής και αναμένεται να λυθεί με λαπαροσκοπική αποκατάσταση που θα γίνει στο ''Υγεία᾽᾽.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Κουρμπέλης μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου έπαιζε ασταμάτητα σε Εθνική και Παναθηναϊκό, είχε επιβαρυνθεί αρκετά και τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 12 Δεκεμβρίου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού θα απουσιάσει σίγουρα από τα ματς με ΟΦΗ, Βόλο (Ε), Λαμία, Ατρόμητο (Ε), Ολυμπιακό, Παναιτωλικό (Ε) και από έναν εκ των δύο προημιτελικών Κυπέλλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα