Παναθηναϊκός: Ειδικό πρόγραμμα ο Κουρμπέλης για να επιστρέψει σε δύο μήνες!

Παναθηναϊκός: Ειδικό πρόγραμμα ο Κουρμπέλης για να επιστρέψει σε δύο μήνες!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ειδικό πρόγραμμα ο Κουρμπέλης για να επιστρέψει σε δύο μήνες!

bet365

Μετά τις εξετάσεις σε Μόναχο και Μπολόνια, ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για ένα μήνα, με στόχο να είναι έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας για την νέα σεζόν.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης πάτησε και πάλι Ελλάδα το μεσημέρι της Παρασκευής μετά το ταξίδι του σε Μόναχο και Μπολόνια μαζί με τον γιατρό της ομάδας Γεράσιμο Σίννη, εκεί όπου έκανε εξετάσεις στα κορυφαία κέντρα για το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού γλίτωσε την νέα επέμβαση, καθώς ξεκαθαρίστηκε από όλους τους γιατρούς πως η πρόσφατη επέμβαση στα τέλη Ιανουαρίου ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

Η πρόταση των ειδικών προς τον διεθνή μέσο είναι να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα τεσσάρων εβδομάδων και μετά το συγκεκριμένο διάστημα να γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Κουρμπέλης δεν πρόκειται να αγωνιστεί φέτος και η τελευταία του συμμετοχή στην σεζόν ήταν στις 12 Δεκεμβρίου 2020 στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ!

Στόχος όλων στο Τριφύλλι είναι ο Κουρμπέλης να παρουσιαστεί πανέτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα