Παναθηναϊκός: Η επέμβαση του Κουρμπέλη και το μήνυμα (pic)

Παναθηναϊκός: Η επέμβαση του Κουρμπέλη και το μήνυμα (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Η επέμβαση του Κουρμπέλη και το μήνυμα (pic)

bet365

Έχοντας μπει στο νοσοκομείο για την λαπαροσκοπική αποκατάσταση, ο Δημήτρης Κουρμπέλης έστειλε το μήνυμά του δείχνοντας δυνατός για να επιστρέψει σε έναν μήνα... Παίρνει εξιτήριο εντός της ημέρας.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έπειτα από τον καιρό κατά τον οποίο έκανε την αγωγή η οποία δεν έφερε αποτέλεσμα, αποφασίστηκε να κάνει την λαπαροσκοπική επέμβαση αποκατάστασης συνδρόμου κοιλιακιών για να ξεφορτωθεί μια και καλή το πρόβλημα και την υποτροπή που προέκυψε...

Το μεσημέρι της Τετάρτης από το νοσοκομείο «Υγείε» όπου νοσηλεύεται έχοντας υποβληθεί στην επέμβαση από τον διευθυντή Α' χειρουργικής κλινικής, κ.Περικλή Χρυσοχέρη, ο Δημήτρης Κουρμπέλης έστειλε το παρακάτω μήνυμα:

«Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς!ολα καλά προχωράμε. Σας ευχαριστω πολύ όλους για τις ευχές σας».

Το ιατρικό τιμ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο από την έκβαση της επέμβασης και ο παίκτης εντός της ημέρας θα πάρει εξιτήριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα