Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Πέπε, Ιτούρμπε, Τιάγκο Σίλβα και Στάρτζεον

Gazzetta team
Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Πέπε, Ιτούρμπε, Τιάγκο Σίλβα και Στάρτζεον

bet365

Οι Πέπε και Τιάγκο Σίλβα αποχώρησαν από τον Ολυμπιακό, ο Άρης ανακοίνωσε το «μπαμ» με Ιτούρμπε, ενώ ο Στάρτζεον πάει από τον ΟΦΗ στη Ράκοβ. Στο εξωτερικό σε επίπεδο ανακοινώσεων δεν... κουνήθηκε φύλλο, ωστόσο αναμένονται οι τεράστιες κινήσεις των Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι με Μέσι και Λουκάκου αντίστοιχα.

«Φτωχό» ήταν το μεταγραφικό παζάρι το Σάββατο (7/8), μιλώντας πάντα για ανακοινωμένα ή τελειωμένα deals στο εξωτερικό, ωστόσο στην Ελλάδα υπήρξαν ανακοινώσεις.

Στα εντός των συνόρων είχαμε αρχικά δύο αναμενόμενες αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό. Ο Πέπε παραχωρήθηκε ξανά δανεικός στη Φαμαλικάο, αυτή τη φορά για ένα χρόνο και όχι για έξι μήνες. Επίσης ο Τιάγκο Σίλβα έφυγε από τους «ερυθρόλευκους» ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του στην Γκιμαράες με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2026.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ο Αρης ολοκλήρωσε τη σπουδαία μεταγραφική κίνηση με τον Χουάν Ιτούρμπε. Ο διεθνής Παραγουανός είχε φτάσει το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, πέρασε από τα ιατρικά τεστ και οι Κίτρινοι ανακοίνωσαν και τυπικά την απόκτησή του.

Στον ΟΦΗ, ο Φάμπιο Στάρτζεον θα αποτελέσει παρελθόν καθώς η ομάδα του Ηρακλείου συμφώνησε να τον παραχωρήσει, με την πολωνική Ράκοβ να είναι αυτή που θα τον κάνει δικό της.

Εκτός των συνόρων δεν υπήρξε κάποια ανακοίνωση, ωστόσο μπαίνουμε στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης των δύο τεράστιων deals του καλοκαιριού. Του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τους δικηγόρους του Αργεντινού σούπερ σταρ να βρίσκονται στο Παρίσι και του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι καθώς η Corriere dello Sport γράφει ότι η Ίντερ αποδέχθηκε την πρόταση των 115 εκατ. ευρώ, με τον Βέλγο φορ να επιστρέφει μετά από οκτώ χρόνια στους «Μπλε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα