Ανακοινώθηκε από την Γκιμαράες ο Τιάγκο Σίλβα (pics & vid)

Ανακοινώθηκε από την Γκιμαράες ο Τιάγκο Σίλβα (pics & vid)

bet365

Ποδοσφαιριστής της Γκιμαράες είναι με κάθε επισημότητα, ο Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος αποχώρησε μετά από έναν χρόνο στον Ολυμπιακό.

Ηταν γνωστό και πλέον έγινε επίσημο. Ο 28χρονος Πορτογάλος μέσος θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Γκιμαράες μέχρι το 2026.

Βέβαια, για να οριστικοποιηθεί το «deal», χρειάστηκε να περάσουν μερικές ημέρες, οι οποίες φάνηκαν σαν... αιώνες για τον έμπειρο άσο, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στις παρακάτω φωτογραφίες που ετοίμασε η νέα του ομάδα.

Οπως αναφέρουν τα πορτογαλικά δημοσιεύματα, η Γκιμαράες συμφώνησε και για το 50% του Τιάγκο Σίλβα, ενώ ο ίδιος θα αγωνίζεται με το Νο. 88 στην πλάτη του, έχοντας ρήτρα πώλησης πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ.

«Αυτό που με έκανε να επιλέξω τη συγκεκριμένη ομάδα είναι η σπουδαιότητα του συλλόγου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξω σε αυτό το γήπεδο.

Το μεγαλείο αυτού του συλλόγου δεν ήταν κάτι καινούργιο και με βάρυνε πολύ, και στη συνέχεια η επίδραση που είχε για μένα το να επιστρέψω στην Πορτογαλία, να είμαι κοντά στην οικογένειά μου, να είμαι ευτυχισμένος γιατί όταν είμαι χαρούμενος, γνωρίζω τις ποδοσφαιρικές μου ικανότητες με ένα διαφορετικό τρόπο. Γνωρίζω ήδη τη Λίγκα, γνωρίζω ήδη τον σύλλογο, θα το γνωρίσω ακόμα καλύτερα και ανυπομονώ να δω αυτό το γήπεδο γεμάτο.

Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω τους αγώνες της Βιτόρια φέτος και νομίζω ότι υπάρχει μια καλή ισορροπία μεταξύ εμπειρίας και νέων και νομίζω ότι μπορώ να προσθέσω από αυτή την άποψη. Βοηθώντας τους νέους, όπως με βοήθησαν όταν ήμουν νεότερος, ότι με έκανε να μεγαλώσω, και επίσης έβαλε την εμπειρία μου στις υπηρεσίες της ομάδας. Υπόσχομαι ότι θα τα δώσω όλα, θα είμαι παίκτης ακριβώς σαν τη Βιτόρια», ανέφερε κατά την παρουσίασή του ο 28χρονος μέσος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα