Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Ιτούρμπε (pics & vid)

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Ιτούρμπε (pics & vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Ιτούρμπε (pics & vid)

bet365

Ο Χουάν Ιτούρμπε έφτασε τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.

Το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» του Άρη ενεργοποιείται. Ο Χουάν Ιτούρμπε βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Κίτρινους.

O Χουάν Ιτούρμπε στη Θεσσαλονίκη

Ο 28χρονος Παραγουανός προσγειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα - με καθυστέρηση σε σχέση με την προγραμματισμένη ώρα άφιξης - στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου τον υποδέχθηκαν άνθρωποι και οπαδοί της ομάδας.

Ο Άρης προσθέτει στο έμψυχο δυναμικό του ένα όνομα με «βαρύ» βιογραφικό. Έναν παίκτη που έχει φορέσει στο παρελθόν μεταξύ άλλων τις φανέλες των Πόρτο, Ρόμα, Ρίβερ Πλέιτ.

Γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες, αλλά ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σέρο Πορτένιο. Το 2010 έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στην Κίλμες. Η Πόρτο τον αγόρασε το 2011 αντί 4,25 εκατομμυρίων ευρώ.

O Χουάν Ιτούρμπε στη Θεσσαλονίκη

Παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Ρίβερ Πλέιτ και Βερόνα. Η τελευταία τον αγόρασε το 2016 αντί 15 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά τον πούλησε μετά από λίγες μέρες στη Ρόμα αντί 24,5 εκατομμυρίων.

Παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Μπόρνμουθ, Τορίνο και Τιχουάνα, η οποία τον αγόρασε το 2018 αντί 4 εκατομμυρίων ευρώ. Στο Μεξικό φόρεσε επίσης τις φανέλες των Πατσούκα και Πούμας, η οποία ήταν και η τελευταία του ομάδα.

O Χουάν Ιτούρμπε στη Θεσσαλονίκη

Υπενθυμίζεται ότι οι Κίτρινοι έχουν ήδη αποκτήσει τον 29χρονο Βόσνιο εξτρέμ, Ίζετ Χάιροβιτς, τον 34χρονο Βραζιλιάνο γκολκίπερ, Ντενίς, τον 24χρονο Γκανέζο αριστερό μπακ, Λουμόρ, τον 29χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό, Φαμπιάνο και τον 30χρονο Σενεγαλέζο εξτρέμ, Μπαντού Εντιαγέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα