Άρης: Ανακοίνωσε τη σπουδαία μεταγραφή του Ιτούρμπε

Άρης: Ανακοίνωσε τη σπουδαία μεταγραφή του Ιτούρμπε

Άρης: Ανακοίνωσε τη σπουδαία μεταγραφή του Ιτούρμπε

bet365

Ο διεθνής Παραγουανός μεσοεπιθετικός, Χουάν Ιτούρμπε, αποτελεί κι επισήμως παίκτης του Άρη, ο οποίος επισημοποίησε το deal το βράδυ του Σαββάτου (7/8).

Η σπουδαία προσθήκη του Χουάν Ιτούρμπε για τον Άρη ολοκληρώθηκε. Το βράδυ του Σαββάτου (7/8) η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς Παραγουανού μεσοεπιθετικού.

Ο Ιτούρμπε

Ο 28χρονος Παραγουανός έχει φορέσει στο παρελθόν μεταξύ άλλων τις φανέλες των Πόρτο, Ρόμα, Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Ιτούρμπε

Γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες, αλλά ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σέρο Πορτένιο. Το 2010 έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στην Κίλμες. Η Πόρτο τον αγόρασε το 2011 αντί 4,25 εκατομμυρίων ευρώ.

Παραχωρήθηκε δανεικός σε Ρίβερ Πλέιτ και Βερόνα. Η τελευταία τον αγόρασε το 2016 αντί 15 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά τον πούλησε μετά από λίγες μέρες στη Ρόμα αντί 24,5 εκατομμυρίων.

Ακολούθως δόθηκε δανεικός σε Μπόρνμουθ, Τορίνο και Τιχουάνα, η οποία τον αγόρασε το 2018 αντί 4 εκατομμυρίων ευρώ. Στο Μεξικό φόρεσε επίσης τις φανέλες των Πατσούκα και Πούμας, η οποία ήταν και η τελευταία του ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι οι Κίτρινοι έχουν ήδη αποκτήσει τον 29χρονο Βόσνιο εξτρέμ, Ίζετ Χάιροβιτς, τον 34χρονο Βραζιλιάνο γκολκίπερ, Ντενίς, τον 24χρονο Γκανέζο αριστερό μπακ, Λουμόρ, τον 29χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό, Φαμπιάνο και τον 30χρονο Σενεγαλέζο εξτρέμ, Μπαντού Εντιαγέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα