ΟΦΗ: Στην πολωνική Ράκοβ ο Στάρτζεον

ΟΦΗ: Στην πολωνική Ράκοβ ο Στάρτζεον

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Στην πολωνική Ράκοβ ο Στάρτζεον

bet365

Ο Στάρτζεον που αποχωρεί από τον ΟΦΗ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία, καθώς η ομάδα που τον αποκτά είναι η Ράκοβ, η οποία παίζει στην Ευρώπη.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ Φάμπιο Στάρτζεον είναι έτοιμος να αφήσει τη Super League Interwetten για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Ο 27χρονος εξτρέμ, ο οποίος ήταν βασικό εργαλείο για τον ΟΦΗ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, φεύγει από το Ηράκλειο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα που θέλει να τον αποκτήσει είναι η Ράκοβ.

Πρόκειται για το κλαμπ από την Πολωνία, το οποίο συμμετέχει στο Europa Conference League και το οποίο στον πρώτο αγώνα για τον γ' προκριματικό γύρο αναδείχθηκε ισόπαλο 0-0 εντός έδρας εναντίον της Ρουμπίν Καζάν.

Μέσα στο επόμενο 48ωρο η μεταγραφή αναμένεται να κλειδώσει και ο Ίβηρας ακραίος επιθετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Ekstraklasa.

Το πρωτάθλημα στην Πολωνία έχει αρχίσει και μετά από δύο ματς η Ράκοβ μετρά μία νίκη και μία ήττα. Πέρυσι τερμάτισε δεύτερη, πίσω μόνο από τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Στάρτζεον αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια με τον ΟΦΗ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και σημείωσε έξι γκολ. Τη σεζόν 2019-2020 έπαιξε στην Ξάνθη (33 συμ., 2 γκολ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα