Ζάλγκιρις Κάουνας: Επέκτεινε τα συμβόλαια των Μπιρούτις και Γκιεντράιτις
Η Ζάλγκιρις Κάουνας ανακοίνωσε την παραμονή των Λαουρίνας Μπιρούτις και τον Ντοβίντας Γκιεντράιτις στην ομάδα για τη νέα σεζόν. Οι πρωταθλητές Λιθουανίας ενεργοποίησαν τις επιλογές των συμβολαίων των δύο παιχτών.
Ο Μπιρούτις είχε επιστρέψει στην ομάδα του Κάουνας το καλοκαίρι του 2022. Την περσινή σεζόν στην Euroleague o 27χρονος σέντερ είχε μέσο όρο 5.3 πόντους και 5.4 μονάδες στο PIR.
Ο Γκιεντράιτις, εντάχθηκε στην ομάδα το 2022 στα 21 του χρόνια και θεωρήθηκε επένδυση για το μέλλον της ομάδας στα γκαρντ. Πέρυσι στην Euroleague είχε μέσο όρο 5.8 πόντους και PIR 4.8 μονάδες . Ωστόσο, ο Λιθουανός αντιμετώπιζε πόνους στον καρπό καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, έτσι μετά το τέλος της πάρθηκε η απόφαση να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η αποκατάσταση του αναμένεται να διαρκέσει περίπου πέντε μήνες.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.