Λούκας: «Εντυπωσιαμένος από τον Παπανικολάου!»

Λούκας: «Εντυπωσιαμένος από τον Παπανικολάου!»

Gazzetta team
Λούκας: «Εντυπωσιαμένος από τον Παπανικολάου!»
Για την εξέλιξη του Κώστα Παπανικολάου μίλησε ο Τζαμόν Λούκας, ο οποίος υπογράμμισε πως έχει μείνει εντυπωσιασμένος από τον νεαρό φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τζαμόν Λούκας στο Goal:

«Παρακολουθώ την εξέλιξή του και πραγματικά είμαι εντυπωσιασμένος. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό φόργουορντ και μπορώ να πω πως είναι ο κορυφαίος σμολ φόργουορντ στην ηλικία του στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά ο Τζαμόν Λούκας και πρόσθεσε:

«Είναι από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού και βρίσκεται σε μικρή ηλικία. Πλέον νομίζω πως είναι ένας από τους τρεις καλύτερους σμολ φόργουορντ που αγωνίζονται στην Ευρώπη και το θέμα είναι πως βελτιώνεται συνεχώς. Δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη που άφησα. Εχει δυναμώσει αρκετά και παράλληλα έχει βελτιώσει πολλούς τομείς στο παιχνίδι του. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι το σουτ. Δείτε με τι ποσοστά σουτάρει τώρα πίσω από το τρίποντο».

Ο Αμερικανός γκαρντ της Εφές, τόνισε επίσης ότι: «Πάντα δούλευε πολύ σκληρά και απ' ό,τι ξέρω συνεχίζει με την ίδια συχνότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι τόσο βελτιωμένος σε κάθε νέα σεζόν. Κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ και είναι χρήσιμος για κάθε προπονητή».

Τέλος, υπογράμμισε πως: «Ολοι θα ήθελαν να είχαν έναν παίκτη σαν τον Παπανικολάου στην ομάδα τους. Θα μου άρεσε να παίζαμε ξανά συμπαίκτες. Το μέλλον τού ανήκει και είναι στο χέρι του να χτίσει μία μεγάλη καριέρα».