Οριστικό: Ακυρώνεται η σεζόν στην EuroLeague!

Gazzetta team
Οριστικό: Ακυρώνεται η σεζόν στην EuroLeague!
Η πρόταση του Τζόρντι Μπερτομέου να ακυρωθεί η φετινή σεζόν επικυρώθηκε από την ψηφοφορία των 11 ομάδων με το «κλειστό» συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Το χρονικό μίας προαναγγελθείσας απόφασης έφτασε στο τέλος του, αφού δεν πρόκειται να επιστρέψουν οι ομάδες της EuroLeague στο παρκέ για τη συνέχιση της διοργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης μεταξύ του εκτελεστικού διευθυντή της EuroLeague Basketball και των ομάδων της διοργάνωσης, ο Τζόρντι Μπερτομέου ήταν εκείνος που πρότεινε πρώτος να ακυρωθεί η φετινή σεζόν!

Ο λόγος που έγινε η πρόταση από την πλευρά του Μπερτομέου έχει να κάνει με την ασφάλεια των παικτών και όλων των εμπλεκομένων, αλλά και για τον κίνδυνο που εγκυμονεί όσον αφορά πιθανούς τραυματισμούς.

Από τη στιγμή που και οι παίκτες είχαν πει το δικό τους «όχι» στην σύσκεψη του Σαββάτου, ενώ είχε ακολουθήσει και η σχετική επιστολή της ELPA, οι ομάδες βάδισαν στον ίδιο δρόμο όσον αφορά την διακοπή.

Μετά από λίγο υπήρξε η σχετική ανακοίνωση για τους τίτλους τέλους της χρονιάς, ενώ θα ακολουθήσει και η συνέντευξη Τύπου (17:30) του εκτελεστικού διευθυντή της διοργάνωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.