Μόνο ο Παναθηναϊκός διαφώνησε για τη διακοπή της EuroLeague

Μόνο ο Παναθηναϊκός διαφώνησε για τη διακοπή της EuroLeague

Gazzetta team
Μόνο ο Παναθηναϊκός διαφώνησε για τη διακοπή της EuroLeague
Ο Παναθηναϊκός ήταν η μοναδική ομάδα που διαφώνησε στην τηλεδιάσκεψη της EuroLeague όσον αφορά την διακοπή της φετινής σεζόν και οι λόγοι είχαν να κάνουν με το οικονομικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα η απόφαση για το τέλος της φετινής σεζόν ψηφίστηκε με 10-1 από τις 11 ομάδες που έχουν «κλειστό» συμβόλαιο, ενώ η μοναδική ψήφος που τάχθηκε υπέρ της συνέχισης της σεζόν να ήταν αυτή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Οι «πράσινοι» εκπροσωπήθηκαν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Μάνο Παπαδόπουλο. Μόλις ο Τζόρντι Μπερτομέου ανακοίνωσε ότι τα χρήματα που θα πάρουν οι ομάδες θα είναι λιγότερα λόγω της πρόωρης διακοπής, ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ εξέφρασε την επιθυμία να συνεχιστεί κανονικά η διοργάνωση ώστε να υπάρξουν περισσότερα έσοδα. Μάλιστα το «τριφύλλι» ζήτησε να καταγραφεί η συγκεκριμένη διαφωνία όσον αφορά την διακοπή χωρίς να γνωρίζουν ποια θα είναι αυτά τα έσοδά.

Επιπλέον ζήτησαν στην τηλεδιάσκεψη να μάθουν επ' ακριβώς τι συμβαίνει πάνω σε αυτό θέμα και αυτό διότι με την συμφωνία για τη συνέχιση δημιουργήθηκε επιπλέον οικονομική ζημιά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.