FIBA: Συναντήθηκε με NBA και EuroLeague
FIBA, NBA και EuroLeague συναντήθηκαν στη Γενεύη, σε μια συνάντηση που δεν έφερε όμως κάποια ουσιαστική εξέλιξη.
Την EuroLeague την εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο CEO Τσους Μπουένο, το NBA Europe o γενικός διευθυντής του, Γιώργος Αϊβάζογλου, ενώ και η FIBA από πλευρά της είχε τους δικούς της εκπροσώπους.
Συνεχίστηκαν συνομιλίες χωρίς πρόοδο στα ζητήματα που απασχολούν, ωστόσο θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση των πλευρών, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.