Εφές: Κάλυψε με τον Ντάουμ το κενό του τραυματία Γουίλις

Εφές: Κάλυψε με τον Ντάουμ το κενό του τραυματία Γουίλις

Δημήτρης Οικονόμου
Μάικ Νταουμ
Τον Μάικ Ντάουμ προσθέτει στο ρόστερ της η Εφές, που θέλει να καλύψει το κενό του Ντέρικ Γουίλις στη θέση του φόργουορντ.

Παίκτης της Εφές είναι πλέον ο Μάικ Ντάουμ. Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ (ύψους 2.06) έρχεται να ενισχύσει τους Τούρκους, σε μία θέση που έχασαν τον Ντέρικ Γουίλις ένεκα τραυματισμού. Μάλιστα το διάστημα της απουσίας του ανέρχεται στις 4-6 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως δε θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό και η ανάγκη προσθήκης έγινε ολοφάνερη.

Ο Ντάουμ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια, έχοντας βέβαια ήδη ευρωπαϊκή εμπειρία αφού έχει περάσει για δύο χρόνια από την Ομπραδόιρο και από το 2021 ήταν μέλος της Ντερτόνα.

Τη φετινή σεζόν ο Ντάουμ σε 9 παιχνίδια του ιταλικού πρωταθλήματος μέτρησε 14.1 πόντους με μέσο όρο 27 λεπτά, ενώ μάζευε και 7.1 ριμπάουντ.

@Photo credits: Twitter/ @AnadoluEfesSK

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.