Ιτούδης: «Είμαστε αποφασισμένοι ενόψει των play-offs»

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Δημήτρης Ιτούδης για το ματς με τον Ολυμπιακό
Ο Δημήτρης Ιτούδης μιλώντας για τα play-offs κόντρα σττον Ολυμπιακό και δη για το πρώτο ματς του ΣΕΦ (26/4, 21:45) εκθείασε τους «ερυθρόλευκους» ενώ στάθηκε και στα προβλήματα της ομάδας του.

Ένα 24ωρο πριν από το τζάμπολ των play-offs, ο Έλληνας προπονητής της Φενέρμπαχτσε είπε ότι «ως οργανισμός είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε στα play-offs. Ήταν ένας από τους στόχους μας στο ξεκίνημα της σεζόν. Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη και πιο συνεπής ομάδα στην Euroleague. Παίζουν καλό μπάσκετ, είναι οργανωμένη με πολύ καλό προπονητικό τιμ και παίκτες».

Και συνέχισε: «Εμείς έχουμε πολλούς τραυματισμούς οπότε η αποστολή μας είναι δύσκολη. Δυστυχώς έτσι έχει η κατάσταση ωστόσο είμαστε αποφασισμένοι. Θα προχωρήσουμε παίρνοντας μαθήματα από τα επόμενα ματς. Θέλουμε να πάμε εκεί και να πολεμήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.