Μονακό-Ολυμπιακός: Ο Ντουράντ στο Game 4, καλεσμένος του Μάικ Τζέιμς

Μονακό-Ολυμπιακός: Ο Ντουράντ στο Game 4, καλεσμένος του Μάικ Τζέιμς
Ο Κέβιν Ντουράντ αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά το Game 4 ανάμεσα σε Μονακό και Ολυμπιακό στη Γαλλία, ως καλεσμένος του Μάικ Τζέιμς με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στους Νετς.

Ο Ολυμπιακός έχει απόψε την ευκαιρία να ολοκληρώσει τη σειρά με τη Μονακό στο Game 4 της προημιτελικής σειράς με τους Μονεγάσκους στο Gaston-Médecin και να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Final 4 της EuroLeague.

Στο παιχνίδι αυτό, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της «L'Equipe» θα βρεθεί ο Κέβιν Ντουράντ, ως καλεσμένος του σταρ των Γάλλων, Μάικ Τζέιμς, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στους Νετς. Ο KD έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα του Μπρούκλιν έχοντας αποκλειστεί στον πρώτο γύρο των playoffs με sweep από τους Σέλτικς και απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Ευρώπη.

Με αφορμή την παρουσία του στο Μόντε Κάρλο, θα βρεθεί στο γήπεδο της Μονακό προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια του πρώην συμπαίκτη του να ισοφαρίσει τη σειρά με τους «ερυθρολεύκους». Ο Ντουράντ και ο Τζέιμς συνυπήρξαν την περσινή σεζόν στους Νετς και ανέπτυξαν φιλικές σχέσεις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image