ΝΒΑ: Η πρώτη εικόνα για τον MVP με Κάρι-Ντουράντ-Γιάννη (poll)

ΝΒΑ: Η πρώτη εικόνα για τον MVP με Κάρι-Ντουράντ-Γιάννη (poll)

Νίκος Καρφής
ΝΒΑ: Η πρώτη εικόνα για τον MVP με Κάρι-Ντουράντ-Γιάννη (poll)

bet365

Το Gazzetta μάζεψε 8 υποψήφιους MVP και ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν ποιος θα πάρει το βραβείο.

Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για τον MVP, ωστόσο υπάρχουν μερικοί σταρ που κάνουν... όργια και έχουν ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις τους.

Θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά μέχρι στιγμής ορισμένοι ηγέτες το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Το Gazzetta στέκεται σε 8 υποψήφιους MVP και βάζει στην εξίσωση τους αναγνώστες του, ζητώντας τους να ψηφίσουν σε ποιον θα καταλήξει το βραβείο.

Στεφ Κάρι (29.5 πόντοι, 6.5 ασίστ, 6.1 ριμπάουντ, 1.7 κλεψίματα)

Eίναι ο άνθρωπος που έχει πάρει από το χεράκι τους Ουόριορς και τους οδηγεί στην κορυφή του ΝΒΑ με ρεκόρ 14-2. Κάνει απίθανα πράγματα φέτος και έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα για τον MVP. Πλέον έχει και τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία του ΝΒΑ σε regular season και playoffs, ξεπερνώντας τον Άλεν, ενώ έφτασε τα 38 ματς με 9+ τρίποντα και έτσι από τον Απρίλη έχει παραπάνω ματς με τρίποντα (10) απ' 'οτι οποιοσδήποτε άλλος σε όλη του την καριέρα. Αδιανόητο. Ο Κάρι δεν αστειεύεται φέτος και άνετα μπορουμε να πούμε πως τούτη τη στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη. Όπου και αν πάει, είναι σαν να παίζουν εντός έδρας οι Ουόριορς, αφού όλος ο κόσμος τον λατρεύει.

Κέβιν Ντουράντ (28.6 πόντοι, 7.9 ριμπαουντ, 4.9 ασίστ)

Ο KD για άλλη μια σεζόν το κάνει να μοιάζει τόσο εύκολο στην επίθεση των Νετς, αφού ο τύπος δεν μαρκάρεται, δεν έχει αντίπαλο. Ο Ντουράντ παλεύει να κρατήσει το Μπρούκλιν στις πρώτες θέσεις της Ανατολής και να κρύψει το τεράστιο κενό που άφησε ο Ίρβινγκ που παραμένει ανεμβολίαστος. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνει, κουβαλόντας σε πολλά παιχνίδια τους Νετς. Χαρισματικός σκόρερ που όμοιο του δεν έχει δει ποτέ το ΝΒΑ. Έχει τους Νετς στην πρώτη θέση της περιφέρειας, τρελαίνοντας κόσμο με τις εμφανίσεις του.

Νίκολα Γιόκιτς (26.4 πόντοι, 13.6 ριμπάουντ, 6.4 ασίστ)

Πέρυσι κατέκτησε το βραβείο του MVP, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και φέτος θέλει να κάνει το ίδιο, ωστόσο η δουλειά του θα είναι πολύ δυσκολότερη, αφού και οι Νάγκετς δυσκολεύονται στο ξεκίνημα της σεζόν. Κατευθύνει την επίθεση του Ντένβερ και από τα χέρια του περνούν σχεδόν όλες οι μπάλες της ομάδας. Κάνει τα πάντα και συμφέρει, ένας παίκτης-ορχήστρα για το σύνολο του Μαλόουν.

Πολ Τζορτζ (26.7 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 5.1 ασίστ, 2.2 κλεψίματα)

Πολλοί θεωρούσαν πως τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τους Κλίπερς χωρίς την παρουσία του Λέοναρντ στο ξεκίνημα της σεζόν. Ωστόσο ο Πολ Τζορτζ παίζει σαν ηγέτης, σαν superstar και κρύβει σε σημαντικό βαθμό την απουσία του Klaw. Εξαιρετική δουλειά σε άμυνα και επίθεση, άλλωστε πάντα ήταν ένας από τους καλύτερους two-way παίκτες. Οδηγεί την ομάδα του Λος Άντζελες στην 6η θέση της Δύσης μέχρι τώρα και σε πολλά παιχνίδια, μοιάζει απελπιστικά μόνος του.

Γιάννης Αντετοκούνμπο (28 πόντοι, 11.1 ριμπάουντ, 5.8 ασίστ)

Η θέση των Μπακς δεν είναι αυτή που θα ήθελε ο Greek Freak, αφού την ομάδα έχουν χτυπήσει προβλήματα τραυματισμών και σημαντικές απουσίες στο ξεκίνημα της σεζόν. Όμως ο Γιάννης πραγματοποιεί εμφανίσεις MVP και δείχνει διατεθειμένος να μπει στο... κάδρο της διεκδίκησης, ψάχνοντας το τρίτο του βραβείο. Κυρίαρχος στη ρακέτα και στις δύο πλευρές του γηπέδου, είναι ασταμάτητος και παλεύει να κρατήσει τα... ελάφια σε θέσεις playoffs, έτσι ώστε η ομάδα βρει ρυθμό, να ανέβει εκεί οπου θα εξασφαλίσει πλεονέκτημα έδρας για τα playoffs.

Τζίμι Μπάτλερ (24.8 πόντοι, 5.6 ριμπάουντ, 5.5 ασίστ, 1.9 κλεψίματα)

Διανύει την πιο ώριμη φάση της καριέρας του και την καλύτερη σεζόν του. Οι Χιτ εντυπωσιάζουν στο ξεκίνημα και όλα ξεκινούν από τον Τζίμι Μπάτλερ που τους καθοδηγεί μαεστρικά στο παρκέ, κάνοντας τα πάντα σε άμυνα και επίθεση. Ένας ηγέτης εντός και εκτός παρκέ που φιλοδοξεί να επιστρέψει σε τελικούς ΝΒΑ μετά το 2020. Όταν λείπει, το Μαϊάμι δεν θυμίζει διεκδικήτρια ομάδα. Ο Μπάτλερ κάνει ματσάρες και δείχνει αποφασισμένος να κάνει το βήμα παραπάνω φέτος σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (26.6 πόντοι, 5.3 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ)

Ο εξαιρετικός ΝτεΡόζαν, ο άρχοντας της μέσης απόστασης ταίριαξε έξοχα στους Μπουλς και παρέα με τον ΛαΒίν τους οδηγεί στην κορυφή της Ανατολής. Όσο μεγαλώνει τόσο καλύτερος γίνεται, ξέροντας τι πρέπει να κάνει την κάθε στιγμή μέσα στο ματς. Σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία και δείχνει συνέπεια, όντας καθοριστικός σε καθε αναμέτρηση των ταύρων. Μία από τις κορυφαίες μετακινήσεις παικτών φέτος, αν όχι η κορυφαία.

Λούκα Ντόντσιτς (24.9 πόντοι, 8.3 ριμπάουντ, 7.9 ασίστ)

Αφήσαμε τον Λούκα Ντόντσιτς για το τέλος, ο οποίος θα μπορούσε να έχει λίγο καλύτερα νούμερα στο σκοράρισμα. Ακόμα και έτσι όμως η συνεισφορά σε όλους τους τομείς στο παιχνίδι των Μάβερικς είναι τεράστια. Το... μυαλό του Ντάλας, ο άνθρωπος που κάνει τα πράγματα να κινούνται στην επίθεση τους, είτε δημιουργώντας είτε εκτλεώντας. Θέλει να ανέβει κι άλλο με σκοπό να αποκτήσει την κατάλληλη ορμή για τα playoffs, όπου εκεί δεν έχει περάσει ποτέ τον πρώτο γύρο. Απίθανο επιθετικό πακέτο που απολαμβάνεις να βλέπεις.

Powered by Quiz Maker

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα