Μπάτλερ: Αν δεν υπήρχε ο... εξωγήινος Κάρι, ο Jimmy θα πήγαινε για MVP (vid)

Μπάτλερ: Αν δεν υπήρχε ο... εξωγήινος Κάρι, ο Jimmy θα πήγαινε για MVP (vid)

Νίκος Καρφής
Μπάτλερ: Αν δεν υπήρχε ο... εξωγήινος Κάρι, ο Jimmy θα πήγαινε για MVP (vid)

bet365

Ο Τζίμι Μπάτλερ συνεχίζει τα... όργια με τους Χιτ και το Gazzetta στέκεται στον... σκύλο του Μαϊάμι που φέτος είναι αποφασισμένος για τίτλο.

Οι Χιτ επικράτησαν των Ουίζαρντς και τους πήραν την κορυφή της Ανατολής σε ένα ματς που ο Τζίμι Μπάτλερ έκανε παπάδες. Ή μάλλον καλύτερα σε ακόμη ένα ματς που ο Μπάτλερ έκανε.. παπάδες. Ο Jimmy Buckets έδειξε για άλλη μια φορά την κλάση του και τελείωσε την αναμέτρηση με 32 πόντους, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα, 3 ριμπάουντ.

Το Gazzetta στέκεται στον ηγέτη των Χιτ που θα πήγαινε για MVP, αν δεν υπήρχε ο εξωγήινος Κάρι και θέλει να φτάσει εκεί που πλησίασε το 2020, τότε που είχε λιώσει στο παρκέ κόντρα στους Λέικερς, καταθέτοντας την ψυχή του.

Ένας ηγέτης που τα κάνει όλα

Ο Τζίμι έχει αγωνιστεί σε 12 ματς φέτος. Οι Χιτ πήραν τα 8 και έχασαν τα 4. Με τον Μπάτλερ στο παρκέ είναι άλλη ομάδα, νιώθουν πιο σίγουροι, ανεβαίνουν επίπεδο.

Ο Jimmy Buckets είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας, η κόλλα που τους φέρνει όλους κοντά, εκείνος που θα βάλει τις φωνές όταν χρειαστεί, θα τους ηρεμήσει όταν νιώσει πως οι συμπαίκτες του τα έχουν... χαμένα. Ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στο παρκέ για να βελτιώσει όλη την ομάδα, να την κάνει να πιστέψει, να πάρει ψυχολογία.

Είναι εκ των καλύτερων two-way παικτών της λίγκας και... σκληραίνει πολύ την άμυνα του Μαϊάμι, ενώ δίνει μεγάλα σουτ στην επίθεση. Είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές σε αθλητικό και ψυχολογικό τομέα.

Φέτος παίζει σαν MVP και αν δεν υπήρχε ο απίθανος Κάρι, θα ήταν φαβορί για το βραβείο, αφού αυτή τη στιγμή οι Χιτ είναι πρώτοι στην Ανατολή.

O Jimmy διανύει εκπληκτική σεζόν, μετρώντας 24.3 πόντους, 5.8 ριμπάουντ, 5.5 ασίστ, 1.6 κλεψίματα και φυσικά έχει 30.7 στην αξιολόγηση, κάτι που τον τοποθετεί στην 3η θέση της λίστας. Ο Μπάτλερ δεν αστειεύεται φέτος και θέλει να τα πάρει όλα, μα πολύ περισσότερο, αυτό που του λείπει, ένα πρωτάθλημα. Και ο Πατ Ράιλι ακόμα μια σεζόν έχει φτιάξει ομάδα ικανή για μεγάλα πράγματα, έχοντας τον Τζίμι σαν τον αρχηγό της αγέλης.

Πάντα δίπλα στους συμπαίκτες του

Ο Μπάτλερ τους προστατεύει όλους, θυσιάζεται για τους συμπαίκτες του, θα τους υποστηρίξει, θα παίξει μέχρι και ξύλο για εκείνους. Το έδειξε και στον καυγά του Γιόκιτς με τον Μόρις, Λίγο πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι στο Ντένβερ όπου οι Νάγκετς επικράτησαν με 113-96, ο Νίκολα Γιόκιτς «απάντησε» στο χτύπημα του Μαρκίφ Μόρις με αποτέλεσμα να τον «κατεδαφίσει» στο παρκέ και να προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Τζίμι Μπάτλερ.

Ο σούπερ σταρ του Μαϊάμι άρχισε να φωνάζει στον Γιόκιτς και να τον... προκαλεί να έρθει στην πίσω πλευρά του γηπέδου για να... παλέψει μαζί του: «Φέρτε τον. Φέρτε τον. Φέρε τον κ...ο σου πίσω. Έλα, πάμε» του έλεγε χαρακτηριστικά. Σίγουρα ο Joker δεν θα ήθελε με τίποτα να γίνει αυτό. Μάλιστα με την ένταση να βρίσκεται... στα κόκκινα όλοι μαζί και φυσικά ο Μπάτλερ κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια μετά τη λήξη του παιχνιδιού, αναζητώντας τον Νίκολα Γιόκιτς. Δεν μπλέκεις με την... αγέλη του αρχηγού Τζίμι.

Θέλει ένα βήμα παραπάνω από το 2020

h

Οι Χιτ έκαναν μια ονειρική σεζόν το 2020 και έφτασαν μέχρι τους τελικούς. Κακά τα ψέματα δίχως τον Mπάτλερ οι Χιτ θα ήταν χαμένοι από χέρι. Όμως είχαν την τύχη να διαθέτουν στο ρόστερ τους αυτόν τον αδικημένο παιχταρά. Αυτόν τον ηγέτη που άκουσε πολλά σε Τίμπεργουλβς και Σίξερς. Στοχοποιήθηκε πολύ, όμως στο Μαϊάμι βρήκε το λιμάνι του και ένα περιβάλλον να ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο του.

Ο ηγέτης των Χιτ νιώθει πολύ καλά στο Μαϊάμι. Δείχνει σίγουρος για τον εαυτό του, εμπιστεύεται απόλυτα την ομάδα και τους συμπαίκτες του και έχει ηρεμήσει πολύ μετά από περίεργες σεζόν σε Σιξερς και...λύκους. Η αυτοπεποίθηση του είναι στα ύψη, ενώ είναι απόλυτα προσηλωμένος στο στόχο, Επιπλέον ξέρει πως δίπλα του έχει... πόλεμιστές. Αυτός είναι ο στρατηγός και οι υπόλοιποι πάντα πρόθυμοι να τον βοηθήσουν με όλη την ψυχή τους για το καλό των Χιτ. Στα playoffs του 2020, ήταν συγκλονιστικός και ποτέ δεν κρύφτηκε.

Πότε έβγαινε μπροστά ο Μπαμ, πότε ο Χίρο, πότε ο Ρόμπινσον, πότε ο Κράουντερ και φυσικά ο Ντράγκιτς. Πάντα όμως ο Μπάτλερ ήταν εκεί και έκανε τα δικά του. Ήταν σταθερός. Και κανείς δεν μπορέι να ξεχάσει όταν κατάκοπος οδηγούσε τους Χιτ στο 3-2, δίνοντας τους ελπίδα για τη συνέχεια της σειράς. Τότε που έμενε στο παρκέ 48 λεπτά και έλιωνε, δίνοντας το καλό παράδειγμα και στους άλλους. Ο ηγέτης τους δεν τα παρατά ποτέ, μάχεται σαν παλικάρι. Στρατιώτης δείχνει τον δρόμο.

Φέτος ο Jimmy διψά για το βήμα παραπάνω. Διψά για τον... θρόνο. Θέλει σαν τρελός, αυτό που δεν κατάφερε το 2020,αφού έπεσε πάνω στο απίθανο δίδυμο των ΛεΜπρόν και Ντέιβις, ενώ το Μαϊάμι στάθηκε άτυχο με τους τραυματισμούς των Ντράγκιτς και Αντεμπάγιο. Πλέον το Μαϊάμι είναι και πάλι δυνατό, στις επάλξεις, έκανε τις κατάλληλες κινήσεις, γέμισε τα κενά του και θα ψάξει το πρωτάθλημα έχοντας ως μπροστάρη τον... λύκο, τον αρχηγό της αγέλης. Τον σπουδαίο Τζίμι Μπάτλερ.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα