Σερβία: Οι... Γιούγκοι επιστρέφουν και έχουν MVP σε τρεις διοργανώσεις!

Σερβία: Οι... Γιούγκοι επιστρέφουν και έχουν MVP σε τρεις διοργανώσεις!
Η Σερβία είναι εδώ! Διαθέτει τρεις MVP, στις τρεις από τις τέσσερις μεγαλύτερες διοργανώσεις μπάσκετ!

Ήταν κάποτε μία χώρα. Ίσως το μεγαλύτερο «What if» στο παγκόσμιο μπάσκετ. Τι θα γινόταν αν η Γιουγκοσλαβία δεν έφτανε στη διάλυση της; Τα μπασκετικά... τέκνα ενός ανελέητου πολέμου, δίνουν την απάντησή τους. Στα... σέρβικα!

Ο Νίκολα Γιόκιτς αναδείχθηκε MVP για την regural season 2020-2021. Ο πρώτος παίκτης των Ντένβερ Νάγκετς που λαμβάνει αυτή την τιμή και ο πρώτος που επιλέγεται στο 2ο γύρο του Draft.

Ένας Σέρβος!

Πριν από μερικές ημέρες, στο δρόμο για την πρώτη EuroLeague της Αναντολού Εφές, ο Βασίλιε Μίτσιτς δέχτηκε μία μεγάλη έκπληξη. Σε μία ενημέρωση της ομάδας, η σύντροφός του, του έκανε την έκπληξη. Και τον ονόμασε MVP της regular season της EuroLeague.

Δύο Σέρβοι!

Ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν έφτασε στην κατάκτηση του EuroCup με την Βίρτους Μπολόνια, αν και χάρη στα δικά του καμώματα, βρίσκεται μία... ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία. Στις 5 Ιανουαρίου, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του ΕuroCup, ο άλλοτε point guard του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είχε λάβει τον τίτλο του MVP!

Τρεις Σέρβοι!

Η μοναδική διάκριση που τους... ξέφυγε ήταν στο BCL, με τον Μπόνζι Κόλσον της Στραμπούρ να είναι ο Πολυτιμότερος παίκτης.