Παπανικολάου: «Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου» (vid)

Παπανικολάου: «Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου» (vid)

Gazzetta team
Παπανικολάου: «Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου» (vid)
Στο πλαίσιο του «EuroLeage Basketball One Team» ο Κώστας Παπανικολάου κλήθηκε να μιλήσει για την αυτοπεποίθηση και το πώς μπορεί κάποιος να την αποκτήσει.

Στην καμπάνια της EuroLeague «One Team» ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού στάθηκε στον τομέα της αυτοπεποίθησης, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντική γιατί σε βοηθάει να δημιουργήσεις εξαιρετικά πράγματα, να πετύχεις τους στόχους σου και να βλέπεις τη ζωής με θετικό μάτι.

Η αυτοπεποίθηση έρχεται από την οικογένειά σου, από τους φίλους σου, από την προπόνηση που κάνεις με αποτέλεσμα να πιστεύεις στον εαυτό σου. Από οπουδήποτε. Δεν έχει να κάνει με κάποια συμβουλή, αλλά με το να πιστέψεις στον εαυτό σου και να βάλεις στο μυαλό σου ότι μπορείς να πετύχεις εξαιρετικά πράγματα στην ζωή σου. Αν πρέπει να δώσω κάποια συμβουλή είναι αυτή. Να πιστεύεις στον εαυτό σου και να κοιτάς μπροστά.

Στο μπάσκετ αν δουλεύεις σκληρά θα πιστεύεις ότι μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.