Κρις Σίνγκλετον: Οδήγησε την Εφές στο Final 4 με διπλό ρεκόρ καριέρας (vid)

Κρις Σίνγκλετον: Οδήγησε την Εφές στο Final 4 με διπλό ρεκόρ καριέρας (vid)

Κρις Σίνγκλετον: Οδήγησε την Εφές στο Final 4 με διπλό ρεκόρ καριέρας (vid)
Ο Κρις Σίνγκλετον θα θυμάται για πολλά χρόνια ακόμα το Game 5 της σειράς με τη Ρεάλ Μαδρίτης όπου οδήγησε την Αναντολού Εφές στο Final 4 της EuroLeague.

Ο Αμερικανός φόργουορντ πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα του, συνδυάζοντας την στατιστική με την ουσία!

Και... τι ουσία. Πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της EuroLeague και δη στο Final 4 που θα διεξαχθεί στην Κολωνία από τις 28 έως και τις 30 Μαΐου.

Στο 5ο παιχνίδι των playoffs κόντρα στη Ρεάλ ισοφάρισε το ρεκόρ πόντων στην EuroLeague καθώς σταμάτησε στους 26 πόντους, όσους είχε πετύχει και στις 10 Νοεμβρίου 2016 και δη σε ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι.

Και να 'ταν μόνο αυτό; Στην στατιστική του «έγραψε» 38 μονάδες στο Ranking και ξεπέρασε τις 34 μονάδες που είχε από το ίδιο παιχνίδι των «πρασίνων» κόντρα στους Ισραηλινούς.

Μάλιστα έχει αποδειχθεί και παίκτης των Game 5 καθώς, τόσο το 2016 που αγωνιζόταν στην Λοκομοτίβ Κόυμπάν, όσο και το 2019 που αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα είχε «γράψει» τα καλύτερα PIR στις σειρές των playoffs!

Μιας και μιλάμε για... clutch στιγμές, κρατήστε ότι ο Σέιν Λάρκιν σημείωσε σε αυτό το παιχνίδι και τους 10 πόντους στα έξι τελευταία λεπτά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφές-Ρεάλ 88-83: Ο Σίμον την έστειλε στην Κολωνία (vid)

Μπαρτσελόνα - Ζενίτ 79-53: Από την λαχτάρα στον περίπατο και το Final 4 (vid)

Αρμάνι– Μπάγερν 92-89: Επέστρεψε στο Final 4 μετά από 29 χρόνια! (vid)

EuroLeague: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα του Final 4

Η εμφάνιση... καριέρας του Σίνγκλετον