Μπαρτσελόνα: Επέστρεψε σε Final 4 μετά από 7 χρόνια

Μπαρτσελόνα: Επέστρεψε σε Final 4 μετά από 7 χρόνια

Μπαρτσελόνα: Επέστρεψε σε Final 4 μετά από 7 χρόνια
Το Gazzetta.gr γράφει τα στατιστικά στοιχεία της πρόκρισης της Μπαρτσελόνα στο φετινό Final 4.

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να κάμψει την αντίσταση της Ζενίτ και για να την αποκλείσει χρειάστηκε να εξαντλήσει τη σειρά και τις πέντε αναμετρήσεις.

Στο Game 5 το 79-53 ήρθε εύκολα και έτσι από χθες ετοιμάζει βαλίτσες για την Κολωνία.

Οι Καταλανοί επιστρέφουν σε Final 4 μετά από εφτά χρόνια αφού η τελευταία τους παρουσία ήταν το 2014 στο Μιλάνο όταν και είχαν διαλυθεί από τη Ρεάλ στον ημιτελικό.

Βέβαια ως ομάδα θα αγωνιστεί για 15η φορά σε Final 4 και είναι η δεύτερη ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές (πρώτη είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 20).

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα βιώσει τη διαδικασία για δεύτερη φορά ως προπονητής αφού στο Βελιγράδι είχε ντεμπουτάρει σε Final 4 με την Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο Πάου Γκασόλ θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την Euroleague, ένα από τα ελάχιστα τρόπαια που λείπουν από το βιογραφικό του.

Τέλος, ο Νικ Καλάθης θα παίξει σε Final 4 μετά από το 2012 στην Κωνσταντινούπολη όταν φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.