Γιασικεβίτσιους: Ο Πασκουάλ, ο Μέσι και η παραλία

Γιασικεβίτσιους: Ο Πασκουάλ, ο Μέσι και η παραλία

Γιασικεβίτσιους: Ο Πασκουάλ, ο Μέσι και η παραλία
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μίλησε για την πόλη, για την επιρροή του Τσάβι Πασκουάλ και φυσικά για τον Λιονέλ Μέσι.

Στη γωνιά του προπονητή στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague μίλησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Λιθουανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στην ομορφιά της Βαρκελώνης, στο 2003 που κατέκτησε με τους Καταλανούς ως παίκτης την Euroleague, τον Τσάβι Πασκουάλ και τον μύθου του Λιονέλ Μέσι.

Αναλυτικά:

Για την Βαρκελώνη: «Θυμάμαι αρχικά τον ωραίο καιρό και την ομορφιά της πόλης που με συνεπήρε αμέσως. Εν συνεχεία έμαθα την καταλανική κουλτούρα, τον Γκαουντί κλπ. Το φαγητό είναι υπέροχο, υπάρχει θάλασσα κοντά σου και είναι όλα τέλεια».

Για το 2003 που κατέκτησε την Euroleague: «Θυμάμαι πως είχαμε σπουδαία ομάδα και γνωρίζαμε πως είχαμε ευκαιρία να πάρουμε την Euroleague. To 2003 ενώθηκαν όλα τα κομμάτια, είχαμε καλό κλίμα και σιγά σιγά βρεθήκαμε στην καλύτερη μας κατάσταση όταν έπρεπε και κατακτήσαμε τους τίτλους».

Για την επιστροφή του τη σεζόν 2012-13: «Η Μπαρτσελόνα μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω, αλλά ήμουν αρκετά ώριμος κι επέλεξα με τη λογική και όχι με το συναίσθημα. Το καλύτερο για μένα ήταν να γυρίσω με τον coach Πασκουάλ στον πάγκο. Πήρα τη σωστή επιλογή και με βοήθησε στα πρώτα βήματα της προπονητικής μου καριέρας».

Για την ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα: «Είμαι κάτοχος διαρκείας. Οι αγαπημένες μου ομάδες είναι η Μπαρτσελόνα κι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το Cam Nou είναι μαγικό, είναι τεράστιο. Μου αρέσει να έρχομαι και να βλέπω τον Μέσι να παίζει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ναβάρο: «Επτά χρόνια χωρίς Final 4; Είναι πάρα πολλά»!

H εμφάνιση του Ντέιβις για το πρώτο «ματς μπολ» πρόκρισης της Μπαρτσελόνα (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.