Ναβάρο: «Επτά χρόνια χωρίς Final 4; Είναι πάρα πολλά»!

Ναβάρο: «Επτά χρόνια χωρίς Final 4; Είναι πάρα πολλά»!

Ναβάρο: «Επτά χρόνια χωρίς Final 4; Είναι πάρα πολλά»!
Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο παραχώρησε την πρώτη συνέντευξή του ως general manager της Μπαρτσελόνα και παραδέχθηκε πως μεγάλος στόχος των Καταλανών φέτος είναι η EuroLeague.

Στις 16 Απριλίου, η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε επισήμως πως ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο είναι ο νέος general manager του μπασκετικού τμήματος, ολοκληρώνοντας πρόωρα τη συνεργασία της με τον μέχρι πρότινος ιθύνοντα νου του κλαμπ, Νάτσο Ροντρίγκεθ.

Με εξαίρεση τη σεζόν 2007-08 που έπαιξε στους Γκρίζλις, ο Ναβάρο πέρασε όλη την μπασκετική ζωή του στην Μπαρτσελόνα (1997-07, 2008-18), έχοντας κατακτήσει δυο τίτλους EuroLeague το 2003 και το 2010, οκτώ πρωταθλήματα και επτά κύπελλα Ισπανίας.

Οι Καταλανοί έχουν αποσύρει τη φανέλα του με το νούμερο 11 και ο La Bomba παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως GM στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Επτά χρόνια χωρίς Final 4; Είναι πάρα πολλά! Ένα κλαμπ σαν την Μπαρτσελόνα πρέπει πάντα να κερδίζει τίτλους. Έχουμε αρκετά Copa del Rey όμως η EuroLeague είναι ένας βασικός στόχος. Όσον αφορά τη σειρά με τη Ζενίτ, δεν αρχίσαμε καλά στην έδρα μας. Αντιμετωπίζουμε μια πραγματικά καλή ομάδα. Στο πρώτο ματς δείξαμε ενδεχομένως υπερβολική αυτοπεποίθηση. Στην Αγία Πετρούπολη η ομάδα έκανε το βήμα μπροστά και ελπίζουμε να τελειώσουμε απόψε τη σειρά».

Ο Ναβάρο αναφέρθηκε επίσης στην επιστροφή του Πάου Γκασόλ: «Είναι δύσκολο για τον Πάου να παίξει στο μάξιμουμ έπειτα από δυο χρόνια απουσίας. Σε κάθε περίπτωση, η παρουσία του σημαίνει πολλά, όχι μόνο στο παρκέ αλλά και εκτός. Θα μας βοηθήσει πολύ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσημο: Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ανέλαβε χρέη GM στην Μπαρτσελόνα!

Νίκολα Μίροτιτς: SOS, o MVP εξαφανίστηκε! (vids)