Ο Προμηθέας αναμένεται να συνεχίσει στο EuroCup

Gazzetta team
Ο Προμηθέας αναμένεται να συνεχίσει στο EuroCup
Ο Προμηθέας Πατρών έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με το EuroCup από την προηγούμενη συμφωνία του και την Παρασκευή 16/4 συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη με τις ομάδες που συμμετέχουν στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της EuroLeague όπου αναμένεται να συνεχίσει.

Το καλοκαίρι του 2019 ο Προμηθέας Πατρών μετακόμισε από το BCL της FIBA στο EuroCup της EuroLeague Basketball, εκεί όπου αναμένεται να παρατείνει την παρουσία του.

Οι Πατρινοί συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής 16/4 με τις ομάδες που συμμετέχουν στο EuroCup, εκεί όπου αποφασίστηκαν σημαντικές αλλαγές από τη σεζόν 2021-22 με τριετή συμβόλαια και νέο σύστημα διεξαγωγής.

Όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να συνεχίσουν να αγωνίζονται στο EuroCup όσον αφορά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.