«Ο Βιλντόζα έχει συμβόλαιο αλλά θα ακούσει μια καλή πρόταση»

«Ο Βιλντόζα έχει συμβόλαιο αλλά θα ακούσει μια καλή πρόταση»

«Ο Βιλντόζα έχει συμβόλαιο αλλά θα ακούσει μια καλή πρόταση»
Ο εκπρόσωπος του Λούκα Βιλντόζα, Κλαούντιο Βιλανουέβα αναφέρθηκε στο μέλλον του Αργεντινού γκαρντ και την πιθανότητα να αποχωρήσει από την Μπασκόνια.

Ο Λούκα Βιλντόζα δεν αγωνίστηκε στο β' ημίχρονο του πρόσφατου αγώνα με τη Μούρθια και όταν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου, παρέπεμψε στον ίδιο τον Αργεντινό γκαρντ, δίχως διάθεση για περαιτέρω εξηγήσεις.

Από την πλευρά του, ο Κλαούντιο Βιλανουέβα εξήγησε πως ο πελάτης του πονούσε και δεν έπαιξε, ενώ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio Marca, αναφέρθηκε στο μέλλον του Βιλντόζα.

«Έχει συμβόλαιο με την Μπασκόνια για άλλα δυο χρόνια. Αισθάνεται πολύ άνετα στη Βιτόρια. Έχει προσαρμοστεί, πλέον έχει μαζί του και τους γονείς του. Μιλάμε, βέβαια για ένα επαγγελματικό σπορ, με κανόνες προσφοράς και ζήτησης… Ο Λούκα είναι καλά εδώ όμως αν φτάσει μια καλή πρόταση, θα την ακούσει. Αν και όπως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, δεν το βλέπω. Τώρα αν θα προκύψει κάτι από το ΝΒΑ; Το ΝΒΑ είναι η καλύτερη λίγκα όμως επαναλαμβάνω πως είναι χαρούμενος εδώ».