Ιτούδης: «Μας έβαλε δύσκολα ο Παναθηναϊκός, έχουμε κίνητρο για τα playoffs»

Gazzetta team
Ιτούδης: «Μας έβαλε δύσκολα ο Παναθηναϊκός, έχουμε κίνητρο για τα playoffs»
Ο Δημήτρης Ιτούδης απένειμε τα εύσημα στον Παναθηναϊκό και το παιχνίδι του, ενώ στάθηκε και στα playoffs όπου η ΤΣΣΚΑ θα αντιμετωπίσει τη Φενέρ με πλεονέκτημα έδρας.

Ο Έλληνας τεχνικός είπε μετά το τέλος: «Είναι μεγάλος ο αριθμός των νικών, με τον οποίο κλείνουμε την κανονική περίοδο. Είχαμε συγκέντρωση και διψήφιες διαφορές σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Ήταν ένα μια καλή προπόνηση για εμάς, κόντρα σε διάφορες άμυνες του Παναθηναϊκού, με όλο το σεβασμό στη διοργάνωση και στον αντίπαλο, που μας έβαλε δύσκολα. Τα διαβάσαμε όλα, σουτάραμε καλά και είχαμε καλά ποσοστά. Δώσαμε 24 ασίστ. Ο Παναθηναϊκός έβαλε κάποια μεγάλα σουτ στο τέλος, αλλά ήμασταν εκεί. Υπήρχε διαφορετικό κίνητρο, αλλά παίξαμε για την τιμή μας και οι δύο ομάδες.».

Και συνέχισε: «Για εμάς ήταν το τελευταίο παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο και έπρεπε να δείξουμε μεγάλο σεβασμό. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε δεύτεροι με το ίδιο ρεκόρ με τη Μπαρτσελόνα. Είχαμε πολλά προβλήματα, πολλούς τραυματισμούς. Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη φάση, ελπίζουμε να έχουμε περισσότερους παίκτες. Έχουμε μεγάλο κίνητρο στα playoffs. Είμαστε ενθουσιασμένοι, ξέρουμε ότι θα είναι σκληρά και δύσκολα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτας: «Θέλαμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στο φινάλε»

ΤΣΣΚΑ-Παναθηναϊκός 93-86: Αξιοπρεπής στο φινάλε (vid)

Η τελική βαθμολογία της Euroleague: Ο Ολυμπιακός 12ος, ο Παναθηναϊκός 16ος

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός: Τα «πράσινα» τρίποντα στο πρώτο δεκάλεπτο (vid)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός: Διαγωνισμός καρφωμάτων (vid)