Κάτας: «Να ξεκινήσουμε το ματς από εκεί που σταματήσαμε με την Αρμάνι»

Κάτας: «Να ξεκινήσουμε το ματς από εκεί που σταματήσαμε με την Αρμάνι»

Gazzetta team
Κάτας: «Να ξεκινήσουμε το ματς από εκεί που σταματήσαμε με την Αρμάνι»
Ο Όντεντ Κάτας μιλώντας για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της regular season κόντρα στην Ζάλγκιρις Κάουνας (8/4, 20:00) στάθηκε στα γκαρντ των Λιθουανών, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Ο Ισραηλινός τεχνικός είπε αρχικά αναφερόμενος και στο τελευταίο ματς με την Αρμάνι ότι «ήταν μια σημαντική νίκη για μας, ειδικά με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Όμως πρέπει να υπάρχει συνέπεια. Να μάθουμε ότι δεν πρέπει να ξεκινάμε τα παιχνίδια με αυτόν τον τρόπο και ειδικά στην άμυνα. Ελπίζω να ξεκινήσουμε το ματς με την Ζάλγκιρις απο εκεί που σταματήσαμε».

Για την Ζάλγκιρις: «Όλες οι ομάδες της EuroLeague παλεύουν μέχρι το τέλος, ακόμη και όταν δεν κυνηγούν κάτι. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το ματς ώστε να βρουν κάποιοι παίκτες ρυθμό, να πάρουν χρόνο συμμετοχής, αλλά από την άλλη σε όλα τα παιχνίδια θέλεις να παίζεις καλά.»

Για τους γκαρντ της Ζάλγκιρις και αν θα είναι το κλειδί του αγώνα: «Λεκαβίτσιους, Γκριγκόνις, Ουόκαπ... Είναι όλοι πολύ επιθετικά γκαρντ και στις δύο πλευρές του παρκέ και πρέπει να τους περιορίσουμε. Τρέχουν γρήγορα, αλλά εμείς πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το μέγεθός μας. Είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Κάποιες φορές έχουμε προβλήματα, αλλά και πάλι. Είναι ένα καλό ματς όπου μπορούμε να μάθουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαγιάννης: «Δεν υπάρχει ταλαιπωρία, είμαστε ευλογημένοι που κάνουμε αυτό που αγαπάμε»