Παναθηναϊκός: Θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να... πληγώσει τη Μπασκόνια

Νίκος Καρφής
Παναθηναϊκός: Θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να... πληγώσει τη Μπασκόνια
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται τη Μπασκόνια που καίγεται για τη νίκη στο ΟΑΚΑ (21;00) και ψάχνει τρόπο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Δεν έμειναν πολλές αγωνιστικές στη Euroleague και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναζητά τρόπο να κλείσει θετικά τη φετινή σεζόν.

Οι πράσινοι υποδέχονται στο ΟΑΚΑ (21:00) τη Μπασκόνια και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από 2 αρνητικά αποτελέσματα. Το τριφύλλι ηττήθηκε από Ερυθρό Αστέρα και Εφές και πλέον βρίσκεται στην 16η θέση με ρεκόρ 10 νίκες και 10 ήττες.

Από την άλλη οι Βάσκοι δίνουν μάχη για να μπουν στα playoffs και είναι στο 17-14 μαζί με τη Βαλένθια, ενώ η 8η Ζενίτ έχει 17-13. Η ομάδα του Ιβάνοβιτς προέρχεται από 3 σερί νίκες, αφού επικράτησε των Μπάγερν, Ζενίτ και Αρμάνι.

Η Μπασκόνια είναι 7η στην επίθεση με 2472, ενώ ο Παναθηναϊκός 17ος με 2296. Οι Βάσκοι μοιράζουν 19.8 ασίστ και οι πράσινοι 17.6.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ακολούθησε μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού το βράδυ της Κυριακής 28/3 ωστόσο δεν θα αγωνιστεί στην προσεχή αναμέτρηση με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ (30/3, 21:00 ) για την 32η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Άαρον Ουάιτ στάθηκε στην ενέργεια που βγάζει πάνω στο παρκέ η Μπασκόνια, ενώ ξεχώρισε τον Χένρι.

Από την πλευρά του ο Κάτας τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι έξυπνη στην επίθεση και επιθετική στην άμυνας της για να φτάσε στη νίκη.

Διαβάστε ακόμα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.