Πρίντεζης: «Να τελειώσουμε τη σεζόν με ψηλά το κεφάλι»

Gazzetta team
Πρίντεζης: «Να τελειώσουμε τη σεζόν με ψηλά το κεφάλι»
Η αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε (26/3, 21:00) είναι η μία από τις τέσσερις αναμετρήσεις που απομένουν στον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Πρίντεζης θέλει να εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες πρόκρισης.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Θέλει να εξαντλήσει τις μικρές πιθανότητες πρόκρισης στα φετινά playoffs της EuroLeague και ο Γιώργος Πρίντεζης έδωσε το σύνθημα για το ματς με τη Φενέρ και το φίνις της κανονικής περιόδου:

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού:

«Είναι άλλο ένα σημαντικό ματς, απέναντι σε αρκετά φορμαρισμένη ομάδα. Θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά, όσο καλύτερα γίνεται. Μπορεί να έχουμε μικρές μαθηματικές ελπίδες, αλλά θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά καλά και με το κεφάλι ψηλά.

Να κερδίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως αυτό με τη Φενέρ. Δεν είναι εύκολο (σ.σ.: αναφορικά με τα 4 ματς που απομένουν και τον στόχο των playoffs), αλλά θα ήταν χειρότερο να μην είχαμε καμία ελπίδα. Ένα μικρό κίνητρο υπάρχει, αλλά ακόμη και αυτό να μην υπήρχε, επιβάλλεται να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς και να τελειώσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα μπορούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ