Παναθηναϊκός: Ψάχνει συνέχεια στις επιβλητικές εμφανίσεις

Νίκος Καρφής
Παναθηναϊκός: Ψάχνει συνέχεια στις επιβλητικές εμφανίσεις
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ (21:00) και θέλει να το... πιάσει από εκεί που το άφησε κόντρα στη Μακάμπι.

Να συνεχίσει στην ίδια λογική όπως με το ματς κόντρα στη Μακάμπι (θέλει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Οι πράσινοι υποδέχονται τον Ερυθρό Αστέρα (21:00) στο ΟΑΚΑ και ψάχνουν τρόπο να πετύχουν την 2η σερί νίκη τους στη Euroleague. Το τριφύλλι έχει 10 νίκες και 17 ήττες στη διοργάνωση.

Στον αντίποδα οι Σέρβοι βρίσκονται στο 8-21 και προέρχονται από τη νίκη απέναντι στη Χίμκι.

Η ομάδα του Κάτας πετυχαίνει 79.6 πόντους μέσο όρο φέτος, ενώ οι αντίπαλοι της έχουν 74.3%. Οι πράσινοι σουτάρουν με 34.6% τρίποντα, ενώ οι Σέρβοι έχουν 37.3%.

Στο ματς των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο, οι Σέρβοι επικράτησαν με 74-71, ενώ το τριφύλλι μετρά 5 νίκες σε έξι παιχνίδια στο ΟΑΚΑ με τον Ερυθρό Αστέρα.

O Tι Τζέι Μπρέι χειρουργήθηκε για τον Παναθηναϊκό και ξεκινά αποθεραπεία, με τον Κάτας να τονίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει με μυαλό στην επίθεση και να είναι συνεπής στην άμυνα.

Από την πλευρά του ο Σέλβιν Μακ μίλησε για την εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ παικτών και προπονητή.

Τέλος ο Ράντονιτς ξεχώρισε τον Μάριο Χεζόνια, ενώ ανέφερε πως ο μοναδικός απόντας θα είναι ο Νταβίντοβατς που έχει γρίπη. Από την πλευρά του ο Όγκνιεν Κούζμιτς τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παλέψει απέναντι σε ένα καλό σύνολο.